Gir poker-NM et ansikt i hele verden

Av | 11. april, 2014| NM2014, Nyheter

Trafikken til livestreamingen fra poker-NM kommer nå fra flere land rundt om i verden.

– Vanligvis er det naturlig nok Norge nesten all trafikken kommer fra. Men i år har vi besøkende fra en rekke land, og det kan vi vel takke en viss amerikansk tv-stjerne for, fastslår NM-arrangør Frode Fagerli.

Før NM ble nyheten om at Norman Chad skulle komme til Dublin for å kommentere mesterskapet mottatt med hurrarop i det norske pokermiljøet. Og han har levert til gangs, helt i stil med hans klassiske kommentarer til giganten ESPN sine produksjoner fra World Series of Poker.

–  Jeg møter jo hyggelige folk overalt her. Det drikkes tett og er en meget god stemning, og det er helt annerledes enn det jeg er vant med. Finalebordene jeg har erfaring med er som et begravelsesfølge å regne sammenlignet med det som skjer her, sier Chad på City West Hotel.

I et intervju med poker.no i vinter tok kommentatoren et kraftig oppgjør med hvordan enkelte pokerstjerner oppfører seg mot andre spillere.

Se videoer av klassiske Phil Hellmuth-badbeats her

I Dublin ser han ingenting som minner om dette.

– Vi hadde et eksempel på tv-bordet nå nettopp. En spiller blir dratt kraftig ut etter å ha fått pengene inn med best hånd. Da reiste han seg opp umiddelbart og kom til vår kommentatorboks for å gå igjennom hånda. Han var helt rolig og fastlo at «det er sånn som skjer». Hadde det samme skjedd med Phil Hellmuth ville han gått to runder rundt hele lokalet og skreket om «sin idiotiske motstander, den verste pokerspilleren noensinne, som burde vært nektet adgang til alle kortrom», sier Norman Chad med glimt i øyet.

Se og hør Norman Chad i aksjon her

 

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund