Phil Hellmuths bordmanerer: Hans største eksplosjoner

Av | 1. november, 2015| Nyheter

Phil Hellmuth har trukket seg fra en coachingavtale med en av The November Nine 2015, italieneren Federico Butteroni.

Det er en fin anledning til å vise noen høydepunkter fra Phil Hellmuths bordmanerer. Det er som kjent ikke av de beste, og mange har måttet tåle grove utskjellinger etter å ha slått pokerstjernen i en pott.

Direktesendinger i tre dager


Mer om det litt lenger ned – kort først: Hellmuth hadde en avtale om å tilbringe noen dager sammen med Butteroni i forkant av finalebordet i WSOP Main Event 2015.

Her er litt mer om finalebordet.

Samtidig har Phil hatt en avtale med ESPN om å kommentere TV-sendingene deres. De viser finalebordet live (med en halvtimes forsinkelse) fra søndag 8. november. I hele høst har de ukentlig vist to episoder fra sommerens WSOP Main Event (episodene kan ses her).

Shortstacken fra Italia må klare seg uten hjelp fra The Pokerbrat, da hans coaching ikke var forenlig med en objektiv kommentatorrolle hos TV-selskapet ESPN. Freidig nok sier Phil Hellmuth at han trekker seg fra avtalen, men at han ser frem til at Butteroni spanderer en fin festmiddag etter å ha vunnet WSOP Main Event!

Phil Hellmuths bordmanerer


Tilbake til Phil Hellmuths bordmanerer. Vi begynner med en for oss nordmenn LOL-utskjelling av vår egen pokerstjerne Annette Obrestad. Hun spiller ham fullstendig ut i The National Heads Up Championchip – og får en skyllebøtte :-)

Her er en samling med flere potter hvor spilleren med flest WSOP-armbånd i verden går i lufta. Han skjeller og smeller og har ingen grenser for hvor grovt han fornærmer sine motspillere. Latterlig!

Phil Hellmuth er en av verdens beste turneringsspillere. I cashgames sliter han mer. De andre proffene elsker når han driter seg ut på TV. I denne snutten fra Poker After Dark er han inne i en pott med AK mot David Viffer Peats K9. K høy flopp, nier på turn… Phil blir drittsur når 107K dollar går feil fei, de andre klarer ikke slutte å le.

Youtube er full av videoer av Phil Hellmuths bordmanerer. Poster du tips på flere gode eksplosjoner?

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund