fbpx
Hjem / Nyheter / Vil ha lovlige pokerklubber i Norge
Sigurd Eskeland i aksjon under NM i poker på Gardermoen. Nå vil han spille mer poker i Norge og ber om at pokerklubber legaliseres. Foto: Andreas Høivold

Vil ha lovlige pokerklubber i Norge

NM i poker var gøy. Nå vil Sigurd Eske­land spille mer, og ber om at lovverket mykes opp: Lederen i Norsk Poker­for­bund tar til orde for å lega­li­sere poker­klubber.

- Spill­pro­blemer er viktig å ta på alvor, men det forsvinner ikke ved at vi later som at ulovlig poker­spill ikke foregår. Ved å regu­lere poker kan det settes grenser for spill og tap, og problem­spil­lere kan lettere fanges opp og tilbys hjelp. På den måten kan man hjelpe de som faktisk har et problem, samtidig som man slipper å krimi­na­li­sere en stor del av befolk­ningen på grunn av hobbyen sin, skriver Eske­land i Nett­avisen.

Han minner også om at lovlige, regu­lerte poker­klubber gir inntekt til stats­kassen og velde­dige formål.

Per i dag er orga­ni­sert poker kun lovlig under NM, som ble spilt for første gang på norsk jord i forrige og denne uka. Programmet var begrenset til tre turne­ringer, og mange har varslet at det er behov for mer.

- Vi trenger NM i utlandet for å få et full­ferdig poker­pro­gram med flere øvelser, cash­games og side­tur­ne­ringer, sa Eske­land i etter­kant.
Les hele innlegget hans om poker­klubber her.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Bryn kenney

Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Ameri­ka­neren omtaler britens syn i Triton Million som «sjok­ke­rende». I et intervju i septem­ber­ut­gaven av Card­Player snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mest­vin­nende poker­spiller og om turne­ringen ...