Thethief82 leder rekordstort felt i poker-NM

Av | 11. januar, 2016| NM2016, Nyheter

Hele 203 stilte til start i søndagens Limit-turnering i det pågående online-NM i poker. Det er ny rekord, akkurat som det ble da Omaha-turneringen ble spilt søndag og mandag i forrige uke på Nordicbet.

21 spillere gjenstår nå som dag 1 er ferdigspilt. Thethief82 leder NM med 269025 i stacken. Avg er 96666. 24 spillere kom i pengene og for vinneren venter en utbetaling på 3897 euro, nesten 40000 kroner. Finaleheatet fortsetter spillet på Betsafe mandag kl 20, da med blindene 2800/5600. Spillet følges og kommenteres på NM-kanalen på Twitch.tv.

Den forrige deltakerrekorden i online-NM stammer fra 2012, da 193 stilte til start. Liten tvil om at det er stor interesse for poker i Norge for tiden :-)

Søndag formiddag og ettermiddag vant flere spillere gratis seter til turneringen i konkurranser på poker.no. Vi kjører flere konkurranser i januar og februar. Følg med for din sjanse til å vinne seter til turneringer senere i NM.

Her er hele programmet for online-NM.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund