Irish Poker Open starter dagen etter NM – på samme hotell

Av | 24. februar, 2016| Nyheter

Irish Poker Open begynner mandag 21. mars – dagen etter at finalebordet i Main Event spilles i NM. Og har ikke NM gjort deg mett, trenger du ikke bevege deg langt for å fortsette: Irish Poker Open spilles i år på Citywest Hotel. Jada, det er det samme stedet hvor vi kårer norgesmestere uka før.

Irish Poker Open har en stolt historie

Irish Open er den lengstlevende pokerturneringen i Europa. Ideen om en stor pokerturnering på europeisk jord ble født da bookmakeren Terry Rogers hadde tre dager til rådighet i Las Vegas. Han kom til Binion´s Horseshoe og ble bergtatt av verdens største pokerspill.

To år senere så tuneringsserien dagens lys i Dublin, og derfra vokste turneringen raskt. En slags rekord kom i 2007 da den garanterte prizepoolen var på hele 2 millioner dollar. Dette var midt i pokerboomen verden over, og flere av de største stjernene fra internasjonal poker dro regelmessig til Dublin for å delta.

Irish Poker Open turneringsprogram

Det er 32 eventer pluss satelitter i år. Main Event har et innkjøp på 1150 euro og 500,000 euro i garantert prizepool. Her kan du se hele turneringsprogrammet, og også laste det ned i PDF-format.

Skal du til Dublin i år? Det skal Davy Wathne.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund