NM-favoritter: Torstein Iversen

Av | 7. mars, 2016| NM2016, Nyheter

Torstein Iversen er trippel norgesmester, europamester og verdensmester. Han er med andre ord et navn man aldri kommer utenom når det kommer til favoritter uansett hva slags pokerturnering han stiller til start i.
I denne quizzen kan du vinne sete til NM

Han ble den første spilleren til å vinne tre NM-titler i poker, da han i mars 2013 tok ned mesterskapets første øvelse (Limit). Sin første tittel vant han i Nottingham i 2008 da han gikk til topps i HORSE, en øvelse han vant igjen i Dublin i 2012.

«Turstein» er opprinnelig fra Porsgrunn og har deltatt på samtlige NM siden starten i 2002. Han er nummer 16 på listen over de norske pokerspillerne som har spilt inn mest penger i turneringspoker gjennom tidende.

Torstein Iversen var på midten av 2000-tallet en del av det profesjonelle pokerteamet Norsemen. 19. juli 2003 fikk han sin største livecash i karrieren da han ble europamester i London: Seieren i den 2500 pund dyre NLHE-turneringen innbrakte 244592 dollar.

I 2008 ble Iversen verdensmester i nettpoker, da han vant 2-7 Triple Draw og innkasserte 125000 kroner, ifølge Porsgrunns Dagblad.

Siden 2015 har han for sine prestasjoner vært innlemmet i Norsk Pokerforbunds Poker Hall of Fame.

CV: Torstein Iversen

NM-titler
3
Plassering i NM-rangeringen totalt
6
Turneringsgevinster
totalt i karrieren

$740,897
Forrige registrerte
cash internasjonalt

25. mars 2015: 109. plass i Main Event i NM, 1,930 euro
Beste livecash
$244,592

Frem mot NM 2016 har kjennere av norsk poker vurdert noen av de største profilene og favorittene som ventes å stille i mesterskapet. Det norske pokermiljøet har vokst seg svært stort og fått anerkjennelse verden over. Det er derfor svært mange spillere som kan tenkes å ville sette sitt preg på mesterskapet i Dublin. Alle kan ikke presenteres her. Hvem mener du hører med blant favorittene i år? Gi oss gjerne innspill – med en kort eller lang begrunnelse – i kommentarfeltet her, eller på Facebook.

Her er listen over alle som har vunnet en NM tittel i poker (før Gardermoen)

Skal du spille NM i poker i Dublin? Her er hele turneringsprogrammet – med sideevents.

Trenger du overnatting nær spillerhotellet? Sjekk dette alternativet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund