fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Fiona Sand
Fiona Sand
Fiona Sand startet Norske Pokerjenter januar 2017

Fiona Sand

Fiona Sand som også går under navnet Pokerloffen begynte med poker i New Yorks undergrundsklubber i 2005. Hun fortsatte med å spille limitpoker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norgesmesterskap i Dublin og Gardemoen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merkeligste steder for å så blogge om det i Vimennpoker.no. Nå leder hun Norske pokerjenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker.no.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy