fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Fiona Sand
Fiona Sand
Fiona Sand startet Norske Pokerjenter januar 2017

Fiona Sand

Fiona Sand som også går under navnet Poker­loffen begynte med poker i New Yorks under­grund­sklubber i 2005. Hun fort­satte med å spille limit­poker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norges­mes­ter­skap i Dublin og Garde­moen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merke­ligste steder for å så blogge om det i Vimenn​poker​.no. Nå leder hun Norske poker­jenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker​.no.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...