fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Fiona Sand
Fiona Sand
Fiona Sand startet Norske Pokerjenter januar 2017

Fiona Sand

Fiona Sand som også går under navnet Poker­loffen begynte med poker i New Yorks under­grund­sklubber i 2005. Hun fort­satte med å spille limit­poker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norges­mes­ter­skap i Dublin og Garde­moen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merke­ligste steder for å så blogge om det i Vimenn​poker​.no. Nå leder hun Norske poker­jenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker​.no.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...