Fiona Sand

Av | 24. februar, 2017| Spillerprofiler

Fiona Sand som også går under navnet Pokerloffen begynte med poker i New Yorks undergrundsklubber i 2005. Hun fortsatte med å spille limitpoker i Atlantic city til hun flyttet tilbake til Norge i 2007. Fiona har deltatt i Norgesmesterskap i Dublin og Gardemoen og hatt ulike roller i Norsk poker. Hun er kjent for å reise rundt i Europa og spille på de merkeligste steder for å så blogge om det i Vimennpoker.no. Nå leder hun Norske pokerjenter som skal fremme kvinner i Norsk poker og blogger for poker.no.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund