fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Stine Marie Bringsli

Stine Marie Bringsli

Stine har spilt poker i poker i 15 år. Hun deltok i første NM2010 og kom da som første kvinne på finalebordet under Main Event. Etter dette har Stine Marie deltatt i det meste som er med ulike sponsorer. I 2011 kom hun på en 3.plass under EPT London i Ladies event, og tok en 4.plass under ladies EPT København året etter.

I to år på rad var hun en del av Vimenn sitt pokerteam.

Det mest prestisje fylte hun har oppnådd er å har cashet back to back i Colossus turneringen i Vegas. Du har kanskje også sett henne i TV2 studio som kommentator under Felix sin 2. Plass i WPT. Ellers er Stine Marie kjent for side Bringsli-tøfler som hun selger til både kjendiser og andre pokerfolk.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy