Stine Marie Bringsli

Av | 24. februar, 2017| Spillerprofiler

Stine har spilt poker i poker i 15 år. Hun deltok i første NM2010 og kom da som første kvinne på finalebordet under Main Event. Etter dette har Stine Marie deltatt i det meste som er med ulike sponsorer. I 2011 kom hun på en 3.plass under EPT London i Ladies event, og tok en 4.plass under ladies EPT København året etter.

I to år på rad var hun en del av Vimenn sitt pokerteam.

Det mest prestisje fylte hun har oppnådd er å har cashet back to back i Colossus turneringen i Vegas. Du har kanskje også sett henne i TV2 studio som kommentator under Felix sin 2. Plass i WPT. Ellers er Stine Marie kjent for side Bringsli-tøfler som hun selger til både kjendiser og andre pokerfolk.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund