fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Stine Marie Bringsli

Stine Marie Bringsli

Stine har spilt poker i poker i 15 år. Hun deltok i første NM2010 og kom da som første kvinne på finale­bordet under Main Event. Etter dette har Stine Marie deltatt i det meste som er med ulike spon­sorer. I 2011 kom hun på en 3.plass under EPT London i Ladies event, og tok en 4.plass under ladies EPT Køben­havn året etter.

I to år på rad var hun en del av Vimenn sitt poker­team.

Det mest prestisje fylte hun har oppnådd er å har cashet back to back i Colossus turne­ringen i Vegas. Du har kanskje også sett henne i TV2 studio som kommen­tator under Felix sin 2. Plass i WPT. Ellers er Stine Marie kjent for side Bringsli-tøfler som hun selger til både kjen­diser og andre poker­folk.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...