fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Heidi Hangaard Karlsen

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 “kløftajentene”som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har cashet i flere liveturneringer blandt annet i turboeventen i norgesmesterskapet på Gardemoen 2015 og mainevent i 2016. Hun har også pallplassering i to av to jenteturneringer på klubber i Oslo og finalebord på Pokergallaen 2017. Vi gleder oss til å se mer til Heidi.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy