Heidi Hangaard Karlsen

Av | 25. februar, 2017| Spillerprofiler

Ei positiv og blid jente fra Jessheim. Hun er også ei av de 5 “kløftajentene”som blir lagt merke til ved pokerfilten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har cashet i flere liveturneringer blandt annet i turboeventen i norgesmesterskapet på Gardemoen 2015 og mainevent i 2016. Hun har også pallplassering i to av to jenteturneringer på klubber i Oslo og finalebord på Pokergallaen 2017. Vi gleder oss til å se mer til Heidi.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund