fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Heidi Hangaard Karlsen

Heidi Hangaard Karlsen

Ei positiv og blid jente fra Jess­heim. Hun er også ei av de 5 «kløftajentene«som blir lagt merke til ved poker­filten. Hun begynte å spille poker i 2012. Det er fjerde gang hun reiser over til Dublin og er sponset for andre året på rad. Hun har en 82.plass i Main Event og 11.plass i ladies i 2016. Hun har cashet i flere live­tur­ne­ringer blandt annet i turbo­e­venten i norges­mes­ter­skapet på Garde­moen 2015 og mainevent i 2016. Hun har også pall­plas­se­ring i to av to jente­tur­ne­ringer på klubber i Oslo og finale­bord på Poker­gal­laen 2017. Vi gleder oss til å se mer til Heidi.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. ...