fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble introdusert for poker da hun gikk forbi noen kollegaer på jobb en sen fredagskveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turnering, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naalsund har deltatt i Freeroll NM i postehallen 3 ganger, Østlandsmesterskapet 2 ganger og NM på Gardermoen 2 ganger. Beste plassering så langt er 254 plass under Main Event på Gardermoen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy