fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naal­sund har deltatt i Free­roll NM i poste­hallen 3 ganger, Østlands­mes­ter­skapet 2 ganger og NM på Garder­moen 2 ganger. Beste plas­se­ring så langt er 254 plass under Main Event på Garder­moen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...