Sissel Naalsund

Av | 26. februar, 2017| Spillerprofiler

Hun ble introdusert for poker da hun gikk forbi noen kollegaer på jobb en sen fredagskveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turnering, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naalsund har deltatt i Freeroll NM i postehallen 3 ganger, Østlandsmesterskapet 2 ganger og NM på Gardermoen 2 ganger. Beste plassering så langt er 254 plass under Main Event på Gardermoen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund