fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Sissel Naalsund

Sissel Naalsund

Hun ble intro­du­sert for poker da hun gikk forbi noen kolle­gaer på jobb en sen fredags­kveld. Da hun ikke kjente så mange som spilte poker dro hun alene over til Dublin i 2014 og spilte sin første turne­ring, Ladies eventen. Sissel endte med å ryke ut i siste level før dag 2. Naal­sund har deltatt i Free­roll NM i poste­hallen 3 ganger, Østlands­mes­ter­skapet 2 ganger og NM på Garder­moen 2 ganger. Beste plas­se­ring så langt er 254 plass under Main Event på Garder­moen 2016 og hun vant Oslo Ladies Masters i januar 2017. Vi kommer til å se mye mer til denne flotte dama som alltid sprer godt humør.

Kommentarer

Kommenter

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Linda Rønaas

Ei livs­glad jente fra Kløfta.Hun er også ei av 5 kløf­ta­jenter som man ikke kan unngå å legge merke til. Hun har deltatt og blitt sponset under NM i 2014,2015 og 2016. Linda kvali­fi­serte seg i Østlands­mes­ter­skapet, og sikret seg ...