fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Karin Boquist Bruteig

Karin Boquist Bruteig

Karin Bruteig er en poker­spiller som har stor respekt rundt filten. Hun jobber nå som eien­doms­megler, men har tidli­gere spilt poker på fulltid. Karin har deltatt i WSOP, EPT og Norges­mes­ter­skap og kommet dypt i flere eventer. Hun har deltatt i tv-programmet Shark Cage der hun spilte om rundt 8 millioner kroner. Vi husker henne også fra hun spilte Norges­mes­ter­skap i bikini (tapte et veddemål) i 2014. Og ikke minst da hun nesten kapret en Norges­mes­ter­tittel i heads up i 2015. Karin er en sterk spiller som ikke over­asker meg om hun tar ned en tittel 2017.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

- Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stolt­heten av at en hobby­spiller som meg klarte å hevde seg. Stolt­heten av å bevise overfor fami­lien at ...