fbpx
Hjem / Spillerprofiler / Karin Boquist Bruteig

Karin Boquist Bruteig

Karin Bruteig er en pokerspiller som har stor respekt rundt filten. Hun jobber nå som eiendomsmegler, men har tidligere spilt poker på fulltid. Karin har deltatt i WSOP, EPT og Norgesmesterskap og kommet dypt i flere eventer. Hun har deltatt i tv-programmet Shark Cage der hun spilte om rundt 8 millioner kroner. Vi husker henne også fra hun spilte Norgesmesterskap i bikini (tapte et veddemål) i 2014. Og ikke minst da hun nesten kapret en Norgesmestertittel i heads up i 2015. Karin er en sterk spiller som ikke overasker meg om hun tar ned en tittel 2017.

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

NM-profilene: Bli bedre kjent med Stian Johannessen

– Jeg husker godt følelsen av ydmykhet da tittelen var i boks, stoltheten av at en hobbyspiller som meg klarte å hevde seg. Stoltheten av å bevise overfor familien at ...

Privacy Policy