fbpx
Hjem / Nyheter / Thor Hansen har bursdag
Thor Hansen feirer sin store dag på vanlig måte: Ved pokerbordene. Her er han i Dublin i Main Event i NM i april.

Thor Hansen har bursdag

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra pokersirkuset verden over. Selvsagt i kortform!

THOR HANSEN FYLLER ÅR! Vi åpner dagens spalte med det aller viktigste, hele Poker-Norges Thor Hansen fyller 70 år i dag. Vi er glade for alt du har bidratt med og at du har gjort legenes spådommer til skamme, Thor. Så vidt vi har hørt spiller du en turnering også i kveld – vi ønsker alle at floppene skal gå din vei og at du får en ny seier. Gratulerer med dagen!

HALL OF FAME: Det er nå åpnet for nominasjoner til den internasjonale Hall of Fame, hvor Todd Brunson og Carlos Mortensen ble innlemmet i fjor. Mange holder nå nettopp Thor Hansen som en brennhet kandidat til å bli med i den svært eksklusive klubben. 52 spillere er tatt opp siden starten i 1979.

9257 SPILLERE kom i penga i de 37 første øvelsene i det pågående World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas. De har delt 81,5 millioner dollar, godt over en halv milliard norske, mellom seg. Vi er nå over halvveis i turneringsserien.

JOE MCKEEHEN vant Main Event for bare to år siden, og nå har han like mange bracelets som vår egen Thor Hansen: To. Han vant nemlig $10K Limit Hold´em-turneringen på Rio i Las Vegas denne uka, og beviste med det (igjen) at seieren i Main Event i 2015 ikke var “et blaff”.

BACK TO BACK: Å forsvare tittelen året etter at han har vunnet en øvelse i WSOP, hører til de absolutte sjeldenheter. Doyle Brunson gjorde det i Main Event i 1976 og 1977 – attpåtil med en tier og en toer som hullkort i den avgjørende hånda begge årene. Denne uka har James Moore forsvart seieren i senioreventen i fjor. Sterkt!

MAIN EVENT i WSOP er like om hjørnet. I fjor betalte 6737 spillere de 10 000 dollarne det koster å delta, hvilket gjorde at det ble utbetalt 63,3 millioner dollar i premier. Åtte av de millionene gikk til vinneren Qui Nguyen.

Skjer det noe i pokerverdenen som vi bør fortelle om i denne spalten? Send oss et hint på Facebook.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy