Hørt ved filten: Er ned 800 000 dollar under WSOP

Av | 6. juli, 2017| Nyheter

Hørt ved filten: Her får du nyheter og kuriosa fra pokersirkuset verden over. Selvsagt i kortform!

PHIL GALFOND har opplevd enorme suksesser både live og virtuelt og har (trolig) en bankroll til å håndtere store svingninger. Han legger ikke skjul på at denne sommeren har kostet ham dyrt i de drøye cashgamene som går parallelt med WSOP-programmet på Rio: Han ville trenge en andreplass i 50K Players Championchip for å gå i null, og når vi vet at andreplass der gir rundt 830 000 dollar i premie, vet vi litt om hvilke tunge timer han har hatt i cashlagene.

DANIEL NEGREANU er torsdag chippie når finalebordet i den samme 50K Players Championchip-turneringen spilles. Hans målsetting om tre gullarmbånd denne sommeren er med andre ord innen rekkevidde. Phil Galfond er forøvrig ikke blant de siste som nå spiller om tittelen, og opererer trolig fortsatt med blodrøde tall denne sommeren.

DEN NORSKE MIDDAGEN:
Det er torsdag 6. juli og i kveld møtes vi til den årlige norske middagen her i Las Vegas. Meld deg gjerne på eventet på Facebook.

CHRIS FERGUSON satte ny rekord i WSOP da han cashet for 14. gang i dette årets mesterskap. Ferguson, Main Event-vinner i år 2000, skaffet seg mange fiender i pokermiljøet i kjølvannet av Full Tilt-skandalen (han var en av gründerne). En av dem som støtter ham er veteranen Doyle Brunson, som for noen dager siden tvitret at han håper Ferguson vinner årets Main Event. Den meldingen er nå slettet, men TexDolly har sendt ut nye ord:

JOHN RACENER er tilbake i ledelsen i Player of The Year-kampen, med Ferguson på andreplass. Daniel Negreanu har falt tilbake til 13. plass, men da er ikke poengene fra 50K Players Championchip regnet inn. KidPoker kan med andre ord gjøre solide byks i sammendraget når dramaet der er over.

CRAZY EIGHTS: Rumenske Alexandru Papazian fikk sitt første bracelet og 888 888 dollar i premie da han vant event nummer 60 her i Las Vegas, $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em.

Vi ønsker alle involverte en hyggelig middag i Las Vegas i kveld!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund