Negreanu seriebetter på seg selv som vinner av Poker Masters

Av | 13. september, 2017| Nyheter, Poker på TV

Du har høy selvtillit om du setter 50 000 dollar på deg selv mot hvem som helst som vinner av Poker Masters.

Turneringsserien for de med veldig dype lommer begynner onsdag 13. september og sendes live på PokerGo. Det tilbys fire turneringer med et innkjøp på $50K og mulighet for én reentry, og én hovedturnering med hele $100K i startavgift.

Ingen på kloden har tjent mer penger enn Daniel Negreanu i turneringspoker, og han har selvsagt god tro på gevinster også nå. Derfor har han sydd sammen en pakke med veddemål som kan bli svært innbringende med full klaff:

Alle er velkomne til å sette $50k mot at Negreanu blir vinner av Poker Masters (vinneren her er den som vinner mest penger i alle fem turneringene) og får tildelt den lilla, skreddersydde jakken de har satt opp som hovedpremie ved siden av prize poolen).

Stor oppside

Men man vedder da ikke bare mot KidPoker: Man må samtidig selv bli vinner av Poker Masters, slik at Negreanu slett ikke står i fare for å pøse ut $50k i en serie veddemål om han ikke blir vinner av Poker Masters.

Maks tap blir da nettopp $50k. Inntjeningen blir vesentlig høyere om han er den som henter mest i turneringsgevinster på Aria denne uka: Med 23 veddemål gående på startdagen, gir det over 1,1 millioner dollar på plussiden ved siden av det som skjer på pokerbordene.

Også før sommerens WSOP hadde Negreanu noen solide sidebets gående.

Solbriller forbudt

Det er regler i Poker Masters man ikke ser i så mange andre turneringer verden over – så som krav til hvordan spillerne kler seg. Hettegensere og solbriller er forbudt, og man oppfordres til å droppe hvite og stripete skjorter, som gjør seg dårlig på TV.

Alle turneringene spilles på syvmannsbord. I $50k-turneringene starter man med 125 000 chips mens man får 200 000 å leke med i den store ($100k). Alle anter postes av storeblind, og man har maks 30 sekunder til å ta en avgjørelse i alle hender gjennom hele turneringen. Man har tre anledninger til en utvidet tenkepause.

Deltakerlisten viser de kjente navnene du er vant med å se i highrollerturneringer som dette. To stjerner glimrer imidlertid med sitt fravær: Phil Ivey og Tom Dwan.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund