fbpx
Hjem / Nyheter / Negreanu seriebetter på seg selv som vinner av Poker Masters
Daniel Negreanu.

Negreanu seriebetter på seg selv som vinner av Poker Masters

Du har høy selv­tillit om du setter 50 000 dollar på deg selv mot hvem som helst som vinner av Poker Masters.

Turne­rings­se­rien for de med veldig dype lommer begynner onsdag 13. september og sendes live på PokerGo. Det tilbys fire turne­ringer med et innkjøp på $50K og mulighet for én reentry, og én hoved­tur­ne­ring med hele $100K i start­av­gift.

Ingen på kloden har tjent mer penger enn Daniel Negreanu i turne­ringspoker, og han har selv­sagt god tro på gevinster også nå. Derfor har han sydd sammen en pakke med veddemål som kan bli svært innbrin­gende med full klaff:

Alle er velkomne til å sette $50k mot at Negreanu blir vinner av Poker Masters (vinneren her er den som vinner mest penger i alle fem turne­rin­gene) og får tildelt den lilla, skred­der­sydde jakken de har satt opp som hoved­premie ved siden av prize poolen).

Stor oppside

Men man vedder da ikke bare mot KidPoker: Man må samtidig selv bli vinner av Poker Masters, slik at Negreanu slett ikke står i fare for å pøse ut $50k i en serie veddemål om han ikke blir vinner av Poker Masters.

Maks tap blir da nettopp $50k. Inntje­ningen blir vesentlig høyere om han er den som henter mest i turne­rings­ge­vinster på Aria denne uka: Med 23 veddemål gående på start­dagen, gir det over 1,1 millioner dollar på pluss­iden ved siden av det som skjer på poker­bor­dene.

Også før sommerens WSOP hadde Negreanu noen solide side­bets gående.

Solbriller forbudt

Det er regler i Poker Masters man ikke ser i så mange andre turne­ringer verden over – så som krav til hvordan spil­lerne kler seg. Hette­gen­sere og solbriller er forbudt, og man oppfordres til å droppe hvite og stri­pete skjorter, som gjør seg dårlig på TV.

Alle turne­rin­gene spilles på syvmanns­bord. I $50k-turne­rin­gene starter man med 125 000 chips mens man får 200 000 å leke med i den store ($100k). Alle anter postes av store­blind, og man har maks 30 sekunder til å ta en avgjø­relse i alle hender gjennom hele turne­ringen. Man har tre anled­ninger til en utvidet tenke­pause.

Delta­ker­listen viser de kjente navnene du er vant med å se i highrol­ler­tur­ne­ringer som dette. To stjerner glimrer imid­lertid med sitt fravær: Phil Ivey og Tom Dwan.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Bryn kenney

Bryn Kenney kritiserer Stephen Chidwick

Ameri­ka­neren omtaler britens syn i Triton Million som «sjok­ke­rende». I et intervju i septem­ber­ut­gaven av Card­Player snakker Bryn Kenney blant annet om statusen som tidenes mest­vin­nende poker­spiller og om turne­ringen ...