fbpx
Hjem / NM2018 / Vi trenger livereportere til poker-NM

Vi trenger livereportere til poker-NM

Har du pokerfeber og har du lyst å stå midt i dramaet når poker-NM spilles i Dublin?

Vi trenger flere spillere til vårt lag av bloggere/livereportere. Hvert år sender vi et titalls pokerentusiaster til NM for å oppdatere vårt livesystem, som også server TV 2 og Vi Menn poker med rapporter og chipcounts.

Vi kan tilby et ukelangt pokereventyr og sørger selvsagt for fly og hotell. I tillegg får du rikelig med fritid til selv å spille i NM-uka, men du må være dedikert til å jobbe sammen med oss for å rapportere om pottene som vinnes, bløffene som avsløres og stackene som bygges.

Vi trenger først og fremst livereportere, men vil også gjerne ha kontakt med deg som kan tenke deg å bidra redaksjonelt til poker.no. Her skriver vi om pokerstoff fra hele verden, men har et særlig fokus på det som skjer under NM.

Kan dette være noe for deg? Send en kort mail til frode@fagerli.info og fortell litt om hvorfor du vil ha jobben og hva du kan bidra med på laget vårt.

Hilsen
Frode

Om Poker NM

x

Sjekk også

Phil Ivey forteller Barry Greenstein om sitt helt nye fokus – mental trening

Phil Ivey var en nesten ubestridt verdensener i poker gjennom mange år. De siste årene har han skygget unna rampelyset og skapt overskrifter gjennom rettsoppgjør, en dyr skilsmisse og begivenheter ...

Privacy Policy