Vi tok en prat med Thora, Norgesmester i online poker

Av | 23. januar, 2018| NM2018, Nyheter

Thora begynte året med et smell og tok ned sin første NM tittel denne uken da hun vant Norgesmesterskapet i online for Ladies.

Og det er ikke uten grunn at vi skriver  ”første” for Thora har gjort det sterkt i det siste. I sommer var hun tidvis chipleader i Pokerstarsfestivalen i Marbella før hun til slutt endte  på en 72 plass i Main, i tillegg til å ta med seg en sterk 6. plass i en av sideeventene.

Rudi André Johnsen ble Norgesmester i PLO i Dublin i fjor

Samboeren hennes, Rudi André Johnsen, er heller ikke et ukjent fjes i pokermiljøet. Rudi vant nemlig Norgesmesterskapet i PLO i Dublin i fjor og tok med seg NM tittelen i 8 Game på Gardermoen samme året. Man kan altså trygt si at husholdningen i Trondheim har gjort det helt greit det siste året.

”Vi spiller for det meste online” sier Thora, ”men vi legger gjerne ferier til større pokerturninger, slik som NM i Dublin og Marbella i sommer. Det er kjekt å dele hobby med samboeren. Vi diskuterer gjerne hender og er ofte ganske så uenige. Jeg har selvsagt lært masse av Rudi og han har nok også lært meg til å bli en mer aggressiv spiller de siste årene. Under Ladies fulgte jeg med på diskusjonen på Facebook – og så at de andre jentene trodde jeg var en mann. Både nicket (JackKingOff) og spillestilen fikk de andre jentene til å lure litt. Det var egentlig ganske morsomt og det gjorde desidert humøret mitt mye bedre mens jeg spilte” humrer hun.

Thora Andrea Arntzen er ny Norgesmester i online poker for Ladies.

”At det er kommet til flere jenter er kjempegøy, og jobben som spesielt Fiona gjør er veldig bra. Det har skjedd en positiv endring etter at de norske pokerjentene samlet seg mer. Det virker som jentene har lyst til å utvikle seg mer som spillere, og at de har en genuin interesse for poker. For fire år siden var det stor forskjell på Ladies og blanda turneringer, men jeg føler det har jevnet seg ut litt mer nå selv om jenter fortsatt generelt sett er mindre aggressive enn gutta.”

”Jeg tror nok jeg tjente mye på spillestilen min denne gangen. Andre ser nok på meg som rimelig aggressiv i spillestilen og nå utnyttet jeg de andres tighte spill til min fordel og spilte mye posisjon. Det var spesielt artig å spille treveis på slutten. Jeg syntes de andre jentene var veldig gode og tok absolutt ingen seier på forskudd.”

Thora skal selvsagt spille Norgesmesterskapet i Dublin og vi lurte jo på hva hun gleder seg mest til; ”Å kunne stå i samme kø som Rudi ved regdesken, sammen med de andre Norgesmesterne” flirer hun. ”Det blir stas!”

At vi kommer til å se mer til Thora rundt filten er vel hevet over enhver tvil og vi ønsker henne lykke til i Dublin!

“Nå kan jeg stå i samme regdesk kø som Rudi” sier Thora fornøyd

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund