Da er det endelig NM igjen

Av | 16. mars, 2018| NM2018, Nyheter

Litta her er jeg-innlegg 

Det klør, det klør så hinsides i fingrene etter å spille kort nå! Har ikke spilt poker live siden tirsdag 27. fabruar. Urelevant nok – 8. plass av de 35 håpefulle. Flippen sto ikke da – så er godt å vite at første flippen i Dublin er min!

MEN med en aldri så liten underdrivelse – Poker-Oslo har vært noe betent og turbulent de siste to ukene, ikke vært muligheter for noe turneringsspill i Oslo. Snakkisen har jo preget hele poker-Norge, etter det var razzia og full shut-down av klubbene i Oslo for 2 uker siden. Det har blitt malt et skrekkelig dårlig bilde om pokerklubbene fra avisene, men heldigvis har flere fra miljøet vårt slått tilbake med mye mer saklige, og ikke minst informative skriverier om hva poker er og hva det dreier seg om. Det gledes også å lese, og føle på det gode samholdet og de gode ord som veksles frem og tilbake i miljøet. Den ene backer den andre, og gode ord til alle og en hver som har bidratt til å bygge opp under felleskapet, og vår felles interesse for å kunne spille kort, lovlig. Det blir en interessant tid fremover, der man bare kan håpe at politikere kan lytte til og samarbeide konstruktivt med Pokerforbundet. Vil ikke gå mer inn i denne saken nå. For det er Norgesmesterskapet i Dublin dette skal dreie seg om! Nemlig den lovlige spillinga vår, norgesmesterskapet i Dublin (the irony).

Bare skrev avgårde jeg, helt uten å i det hele tatt si hvem jeg er. Mitt navn er Christian Arstad, 30 år, og jeg er en helt gjennomsnittlig allright fyr. Jeg elsker virkelig poker, miljøet, turene og opplevelsene det hele fører med seg! Har spilt i en god del år nå, og i det siste året har jeg også fått for meg at jeg både ville streame og blogge om poker, og når jeg også fikk anledning til å blogge på Poker.no, så var jeg heller ikke tung å be.

Main2017

Black’n’white tenketenke-bilde fra Main Event 2016. Klappklapp og takktakk til fotograf Natalie Sæther for bildet.

Norgesmesterskapet 2018

Lørdagmorgen settes kursen i retning Dublin. Meg og min roommate Mats Jacob flyr 12:10 fra Gardermoen. Kan vel tenkes at det er en hel del pokerfolk på dette flyet (?). Vi kommer oss hvertfall akkurat på plass til åpningseventet Fixed Limit. Dette blir første gangen jeg spiller denne øvelsen (første gangen en ren Limit-turnering skal spilles live i det hele og store). Eksperimentert litt online, bla. under online-NM. Søndag blir det Heads up og 8-Game, sistnevnte, daamn (!!), så jeg gleder meg… Er så fan av 8-Game altså, men dette skal heller ikke være en post med dype analyser av hva som skal spilles og hva jeg føler om det, så bare for å runde av, etter disse tre eventene, da blir det PLO og Main Event.

Ai ai ai, masse flopper i vente den kommende uka! OG skal vel ikke se bort ifra at det blir enda flere turneringer – men disse 5 er de som er bankens!

Fantasy Drafting

I år som i fjor, så har det blitt arrangert Fantasy Draft, med Tobias Leknes ved roret. 16 lag i ligaen, og vi ble sittende med dette laget:

(og med ”VI” mener jeg meg og min lagkompanjong Jon Kim Vik)


Vi må jo bare være fornøyde med våre utvalgte – Endre Sagstuen og Andreas Høivold i førersetet – MEN gikk nesten rett i fella på sistnevnte, var helt uviten om at Andreas sto i fare for å ikke dra til Dublin, men dagen etter draft-day annonserte Andreas at det ble tur likevel. Godt å høre at han får det til (for hans egen del), men også en gledelig nyhet for laget vårt – Draft Suse. Resten av laget er sammensatt av ulike varianter – litt dypdykk i fjorårets og tidligere resultater. OG for å ikke nevne strøsselet på toppen av kaka – Christian Kay Steinbo og Jon Kim Vik. Yum Yum Yum.

Ville ha meg selv også, men jeg ble for dyr. Galskap å gå over 10p der. Om dette med draft hørtes spennede ut, så har Tobias nylig postet et innlegg om det her på Poker.no, med analyse av hvert enkelt lag, og info om egen SideDraft som alle er inviterte til å delta i.

Dette skaper spenning og ikke minst artig ekstra action under NM-uka. Lykke til..

 

Oppdateringer

Under NM blir det hovedsakelig oppdateringer via SnapStory.

Bare å følge for festligheter, sjetongkonsumering og glad-stemning!

snap

 

Lar dette bli slutten på denne visa, men trøkker vel inn en post etter action er  i gang i Dublin…

Til alle – Lykke til i Dublin!

Vi sees.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund