NM2018 – Torsdagens øvelser

Av | 22. mars, 2018| NM2018, Nyheter

Sent i natt ble det kåret en ny norgesmester i 8-game her i Dublin. Kenneth Aspestrand vant Heads-Up-duellen mot Stian Johannessen. For den prestasjonen tar han med seg hele €21.320 i tillegg til heder, ære, pokalen, tittelen og de gjeveste tøflene i bransjen. Det er forresten ikke bare ved pokerbordet denne karen er farlig. I følge Wikipedia er han en skarpskytter av rang med flere verdensrekorder innen lerdueskyting. Intet annet enn imponerende begge prestasjonene.

Kvartfinaler i Heads-Up
Det begynner å dra seg til i Heads-Up-turneringen. Alle spillerne er i pengene og kvartfinalene startet nå klokken 12 lokal tid. Mange gode pokerspillere har måttet se seg slått ut og nå er det disse åtte spillerne som fortsatt er med i kampen om norgesmestertittelen.

Match 1:
Øystein Stai
Thomas Syversen

Match 2:
Espen Smørholm Sandvik
Robert Einar Kaggerud

Match 3:
Kristian Sung Hansen
Preben Stokkan

Match 4:
Espen Uhlen Jørstad
Simon André Solberg

Main Event Dag 1b
I tillegg til kvartfinaler i Heads-Up er det kun main event dag 1B som står på programmet over NM-øvelser i dag. Det ble til slutt 394 som stilte til start på main event dag 1A i går. Av disse er det 145 som får med seg chips inn til dag 2 i morgen. Flere store navn er allerede ute. Mange hadde tro på at dette var året da Johnny Lodden skulle få med seg tittelen hjem, men vi kan med sikkerhet si at han ikke kommer til å bli årets norgesmester i main event. Nybakt norgesmester i fixed limit, Tobias Leknes, måtte også forlate main event allerede på dag 1A.

Dag 1B sparkes i gang kl. 14.00 lokal tid og det er ventet storinnrykk av håpefulle, norske pokerspillere. I fjor var det totalt 1254 spillere til start, mens deltakerrekorden er noe høyere. Det er uklart om vi klarer å nå ny rekord i år og svaret har vi ikke før late reg er over. Per nå er det 716 som har registrert seg til dagens øvelse.

Setetrekning finner du her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund