NM2018 – Bobla sprakk

Av | 24. mars, 2018| NM2018, Nyheter

Boblespillet er i gang. «We have all-in and a call». Filmcrew og spillere strømmer til og venter spent på hva som skjer. Stemningen i rommet er til å ta og føle på. Førstemann som står i fare for å ryke på bobla har essepar og overlever. Neste hånd er det ingen action, men på den tredje hånden får vi avgjort hvem som kommer i pengene i årets main event. Som trøstepremie får den som ryker på bobla delta i Malta poker festival i november. Kristian Wiermyhr ble den (u)heldige vinneren av boblepremien, verdt 1100 euro.

boblepremie

Kristian Wiermyhr vant boblepremien, verdt 1100 euro.

Når bobla sprekker er det slutt på tålmodigheten til flere av de med lite sjetonger. Sjetongene skyves inn i midten og det er mange som ryker kjapt nå. Noen ganger kan det ta litt tid å få avgjort bobla, men årets boblespill tok som sagt bare tre hender. Bare ti minutter etterpå hadde enda elleve spillere forlatt turneringen. Stian «Staysman» Thorbjørnsen var en av disse og vi kan dermed gratulere han med sin første pengepremie i en NM-øvelse.

Vi kommer tilbake med mer informasjon og chipcounts etter at spillerne har gått til pause kl. 00.35, lokal tid.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund