NM2018: Turbo No Limit Finalebord"/>
Hjem / NM I DUBLIN 2018 / NM2018: Turbo No Limit Finalebord
finalebord turbo

NM2018: Turbo No Limit Finalebord

Etter en hektisk og hurtig turne­ring, har spil­le­rene kommet ned til de siste seks. Turne­ringen har kommet litt i skyggen av årets Main Event Dag 3 som går simul­tant med Turboen, dog er det nesten like gjevt å hente hjem denne tittelen når alt kommer til stykket. Det er meldt om syke utdrag­ninger og raske blinde­øk­ninger, men dette er jo også tross alt årets Turbo Event, så alt er vel som forventet. Emir Alex­ander Iversen måtte bite i det sure eplet, og ta til takke med syvende plass og se finale­bord­drømmen svinne hen. Han fikk dog med seg småpene 5.340 € som et ganske stort plaster på såret.

De gjen­væ­rende spil­le­rene er:
Sete 1: Markus Emaus Holm
Sete 2: Lars Haraldsen
Sete 3: Knut Eirik Færa­vaag
Sete 4: Kris­tian Hope Edvardsen
Sete 5: Stian Skjerven
Sete 6: Martin Andreas Hansen

Det er nå det virkelig gjelder å spille kortene riktig, da det står både norges­mes­ter­tittel, pokal, de meget etter­trak­tede tøflene og hele 54.195 € til første­plassen.

Premie­stigen er som følger:
1. 54.195 €
2. 35.185 €
3. 25.475 €
4. 18.685 €
5. 13.345 €
6. 84.90 €

Turbo er tyde­ligvis turbo, som det heter på fagspråket. Martin Andreas Hansen ryker ut på en sjette­plass før under­teg­nede får kommet seg igjennom oppda­te­ringen. Vi er nå nede i fem spil­lere og kampen om tittelen tilspisser seg umid­del­bart. Her går det fort i svin­gene og det blir spen­nende å se hvem som trekker det lengste strået og sitter igjen med alle sjeton­gene til slutt, som den nye norges­mes­teren i No Limit Turbo 6‑Max.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...