Løftet om minst 160 millioner i premiepenger kan bli dyrt

Av | 3. desember, 2018| Nyheter

Partypoker lover minst 20 millioner dollar i premiepenger i MILLIONS Online. Etter tre av fem startdager mangler fremdeles nesten en fjerdedel.

– Det var veldig stressende før dag 1A, for vi ante ikke hva vi kunne forvente, forteller Tom Waters til PocketFives.com.

Waters er daglig leder for Partypoker og en av hjernene bak storsatsingen MILLIONS Online, som har satt seg som mål å bli tidenes største turnering på internett. Rekorden holdes av PokerStars, som 2011 holdt en turnering med 12,4 millioner dollar i prispotten da deres «Sunday Million» hadde jubileum.

Partypokers mål er altså ikke bare å slå rekorden, men å knuse den. Det målet er allerede nådd.

– Vi begynte å tenke at det ville vært kult om Partypoker hadde den største turneringen noensinne og bestemte oss for å satse på det. Det neste spørsmålet var hvilken garantisum vi burde ha, og 15 millioner føltes ikke helt riktig, av en eller annen grunn, forteller Waters.

Dermed ble det 20 millioner. Og selv om Partypoker allerede er sikret at MILLIONS Online blir tidenes største turnering på internett, er det fremdeles en fare for at prosjektet ender i minus.

Turneringen startet søndag 25. november. Det ble en meget god startdag, med hele 1574 spillere. Dag 1B gikk påfølgende torsdag, men bare 484 spillere deltok der. Søndag 2. desember spilte 1035 spillere dag 1C.

Disse tre dagene har hentet inn cirka 15,5 millioner dollar.

Hvorvidt Millions Online 2018 blir en suksess eller ikke for PartyPoker, avgjøres mandag og tirsdag, med dag 1D og 1E (turbo). Når dag to settes i gang tirsdag 4. desember, er det ikke lenger mulig å kjøpe seg inn. Dermed er det heller ikke mulig for PartyPoker å hente inn mer premiepenger.

Søndagene tiltrekker seg langt flere spillere enn hverdagene, derfor er det fortsatt uvisst om premiemålet oppnås.

– Suksess for oss akkurat nå vil være å nå garantisummen. 4000 spillere i denne turneringen vil være en suksess. Jeg vil nok være skuffet om det blir mindre, selv om det ikke vil være noen fiasko, sier Waters.

Den norske spillerkontoen «jochee» ligger foreløpig i topp 15, mens Philipp Gruissem ligger an til å gå inn i dag 2 som sjetongleder.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund