NYHET: Golfturnering for pokerspillere under NM

Av | 26. mars, 2019| NM2019, Nyheter

Golfentusiastene blant dere som skal til Dublin under poker-NM, har herved enda en grunn til å glede dere!

Nytt av året er nemlig at det også arrangeres en golfturnering på City West Golf Club.

Formatet er Texas Scramble, som er et meget sosialt format. Texas Scramble er et lagspill, hvor hvert lag består av fire spillere. Det starter med at alle fire spillerne på laget slår ut fra første tee. Så velger laget den beste plasseringen, og alle fire slår fra det stedet. Slik fortsetter det på hvert slag til ballen er i hullet. Så på neste hull er det akkurat det samme. Det spilles ni hull og tar cirka to og en halv time.

Lagets handicap er 10% av totalsummen av spillernes handicap. Hvert lag må ha minst ett tellende utslag per spiller på de ni hullene. Under golfturneringen vil det også bli arrangert konkurranser i closest-to-the pin og lengste drive.

På grunn av tettpakket NM program i poker vil det bli spilt ni hull, og vi har holdt av 10 starttider torsdag 11. og fredag 12. april. Lagene går ut fra klokken 09.00 hver dag. Hvert lag velger hvilken dag de ønsker å spille, enten torsdag eller fredag. Man kan sågar velge begge dagene. Det koster €100 for laget per startdag. Etter to startdager er det vinnerlaget som tar hele potten. Og husk å betale €15 for 9-hulls greenfee i pro-shoppen.

Registrering og betaling vil foregå i NM reg-desken i pokerrommet på City West, Vi har satt cap på 10 lag pr dag, så det er lurt å være kjapt ute. Førstemann-til-mølla-prinsippet gjelder. Ved reg-desken fyller man også inn spillerne på laget, handicap og hvilken dag man skal spille.

Du kan spille selv om du ikke har et lag!

Har du ikke lag, men ønsker å spille, kan du bare betale €25 til registreringsdesken og anføre hvilken dag du har lyst til å spille. Så vil vi sette sammen fire stykker for å danne ett lag. Skulle det vise seg at det blir fullt og vi ikke får plassert deg, vil du få igjen pengene på fredag ettermiddag.

Om City West Golf Club: Banen er forholdsvis enkel, men med irsk vær så kan det by på en rekke utfordringer. I skikkelig drittvær kan det være fornuftig å tenke taktisk. Om været tillater det, kan man også leie golfbiler. Hvis du ikke har med deg golfkøller er nok den smarteste måten å booke på forhånd gjennom www.clubs4hire.com. Der kan du velge hvilket sett du vil ha og få det levert og hentet på City West

Turneringsleder er Rolf Woods, så hvis du har noen spørsmål så send de via PM til han.

Lest ned informasjonen som PDF: Golfturnering NM 2019

Pokerprat
Hver dag under poker-NM i Dublin kommer Poker.no til å legge ut nye episoder av podkasten Pokerprat.
Vi kan love gode gjester og dårlige programledere, oppdateringer fra turneringene som spilles og ikke minst en bad beat-fri sone!

Her er en liten teaser:

Allerede før NM starter lørdag 6. april kommer de tre første episodene. Caroline Ingeberg, Mattis Koppang og Roy Kvatningen vil rotere på å lede Pokerprat. Legg til på Spotify!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund