Dette skjer i loungene

Av | 3. april, 2019| NM2019, Nyheter

NM i Dublin er bare dager unna, og pokerspillere landet over gleder seg voldsomt. Det skjer mye utenfor spillerlokalene også, og da kanskje spesielt i loungene til de fire sponsorene. Her får du en oversikt.

Veldig mange av spillerne som reiser til Dublin til helgen eller neste uke har kvalifisert seg inn, eller kjøpt seg inn på forhånd, via en av de fire sponsorene til norgesmesterskapet i poker. Guts, Coolbet, Unibet og partypoker har alle hver sitt rom hvor de tar i mot og underholder sine spillere gjennom hele NM-uken.

Fotball og quiz

Nøkkelordene og gjengangeren hos alle de fire er fotball, quiz og hygge. Både tirsdag og onsdag er det Champions League-kvartfinaler, og dette får mye fokus. Med fire engelske lag videre inkludert publikumsfavorittene Liverpool og Manchester United er selvsagt interessen stor, så mange vil helt sikkert sette pris på dette tilbudet. I tillegg blir det flere quiz-kvelder i løpet av uken i de forskjellige loungene.

Det blir alltid mye kø for å hente merch i loungene. Kommer du til Dublin tidlig anbefales det derfor at du stikker innom og plukker med deg utstyret ditt når det er litt roligere. Ikke vent til tett på Main Event, da er det alltid størst pågang.

partypoker

Loungen til partypoker vil være i Silken Thomas-rommet, som befinner seg to trapper opp og inn til venstre fra lobby-området. Der blir det flere TV-er, et pokerbord, sjakkbrett og dart. Det har blitt lovet muligheter for å lære seg det nye poker-fenomenet Short Deck i partypokers lounge under NM, blant annet.

Les også: Short Deck Poker

Loungen er åpen lørdag fra 12-16, men denne dagen går stort sett med til rigging og klargjøring. Fra søndag til og med torsdag er loungen åpen fra 11-20, med utvidede åpningstider tirsdag og onsdag på grunn av fotballkampene.

Tirsdagen vises begge kampene, altså både Tottenham mot Manchester City og Liverpool mot Porto.

Onsdagen er den store dagen i partypokers lounge. Da kommer deres gode venner i FansBet og arrangerer Champions League-fest fra klokken 18:00. Det blir Manchester United mot Barcelona på skjermen, masse konkurranser og giveaways og mye moro!

Coolbet

I Coolbets lounge blir det også fotball, konkurranser og quiz. Det blir Liverpool-kamp tirsdag og United-kamp onsdag, med øl, pizza og god stemning. Det vil også bli konkurranser under kampene. I tillegg viser de Arsenal mot Napoli fra Europa League torsdagen.

Coolbet har med seg et knippe kjendiser til Dublin, og disse vil du kanskje møte på om du tar turen innom loungen. Tone Damli er kjent for alle og har vært i Dublin flere ganger tidligere. Fighteren Kevin Melhus kommer, det samme gjør Lord Audun Sørseth. Thomas Hayes som kanskje er best kjent som karakteren William fra Skam-serien kommer, og det samme gjør Silje Nilsen. Hun vil arrangere en quiz som vorspiel før spillerfesten fredag.

Åpningstidene blir 12-15 hver dag, pluss fra klokken 19-22 på kveldene.

Guts

På samme sted for tidligere, altså i rommet rett over resepsjonen, vil Guts ha sin lounge. Her blir det aktiviteter på kveldstid med visning av fotballkampene, quiz og en egen slotsnight for å nevne noe.

Alle Guts-spillere vil få utdelt en egen hettegenser i loungen, sammen med litt andre ting og et mer detaljert program for hva som skjer i loungen denne uken.

Unibet

Alle Unibets spillere kan hente seg en flott goodie-bag i loungen. Unibet viser også Champions League på TV, men de har også med seg en Playstation med et FIFA19 slik at man kan spille selv mellom kampene.

Fredag inviterer Unibet med seg sine spillere til veddeløpsbanen for Greyhound-race med middag. Det er bare 20 plasser, så det blir førstemann til mølla! Snakk med Unibets representanter i loungen for info rundt påmelding.

I tillegg blir det arrangert quiz i loungen, og oppvarming til spillerfesten. Det blir generelt god stemning!

Lobbybaren

Ettersom loungene er i hovedsak er forbeholdt spillerne som har kvalifisert seg eller kjøpt seg inn via de fire sponsorene er det greit å ha den store lobbybaren en trapp eller to ned. Her sitter det alltid masse hyggelige folk, stemningen er god og praten sitter løst. Kanskje finner du et bord hvor det er masse terninger og pappkrus i sving. Da har du ganske sikkert havnet midt i et raffle-lag. Dette er et morsomt terningspill med et stort bløffe-element som egner seg usedvanlig godt i sosiale lag. Torsdag kveld arrangeres faktisk NM i raffle i nettopp lobbybaren på Citywest.

Les mer: Bli med på raffle i Dublin!

Rett innenfor lobbybaren er det enda en koselig bar som også viser sport på TV. Her er det også mulig å sette seg ned rundt et bord og møte hyggelige folk. Er det en ting du finner nesten uansett hvor du befinner deg på Citywest under NM, så er det nettopp god stemning. Det er bare å glede seg!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund