fbpx
Hjem / NM2019 / Podkast: Søskenkjærligheten forsvant på cashbordet

Podkast: Søskenkjærligheten forsvant på cashbordet

Tone Damli Aaberge og Tale Aaberge Nesse er gjester i onsda­gens Poker­prat – og søst­rene byr virkelig på seg selv.

Det viser seg blant annet at de har litt forskjellig syn på hvor snille de er med hver­andre når de møtes rundt poker­bordet. Det viser seg også at program­leder Mattis Koppang glemte å koor­di­nere garde­ro­be­valget sitt med Tone Damli før innspil­lingen.

Kjetil Flåten og Roy Kvat­ningen er som vanlig også innom for å fortelle om hva som skjedde i går og hva som skal skje i dag. Det viser seg at det er lettere å bli kvitt Flåten enn Kvat­ningen etterpå.

Her er dagens episode på video også:

Abonner på Poker­prat på iTunes!

Hver dag under poker-NM i Dublin legger Poker​.no ut nye episoder av podkasten Poker­prat. Legg til på Spotify eller iTunes nå!

Les også: 10 ting du kan gjøre i Dublin

Last ned Poker.no-appen!

Turne­rings­pro­gram, resul­tater og sjetong­stil­lingen i alle turne­ringer finner du i Poker​.no sin app. Den er tilgjen­gelig både for Android og iOS-enheter. Du kan laste ned poker.no-appen fra Apple Store her: https://​itunes​.apple​.com/​n​o​/​a​p​p​/​p​o​k​e​r​-​n​o​/​i​d​1​4​4​6​7​2​7​8​7​6​?​mt=8 og fra Google Play her: https://​play​.google​.com/​s​t​o​r​e​/​a​p​p​s​/​d​e​t​a​i​l​s​?​i​d​=​c​o​m​.​p​o​k​e​r.no

 

 

Om PokerNM

x

Sjekk også

De beste pokerspillerne i NM-historien: Heads up-rangering

Morten Klein er utvil­somt en av de norske poker­spil­lerne som har hatt størst suksess i sin sivile karriere. Han er også blant de som har gjort det best i poker-NM ...