Ørjan Skommo valgt inn til Hall of Fame

Av | 12. april, 2019| Nyheter

Ørjan Skommo (31) ble fredag valgt inn til Norsk Pokerforbunds Hall of Fame som det 11. medlemmet.

Det var en overrasket Ørjan Skommo som mottok diplomet som viser at han er inkludert i norsk pokers mest eksklusive selskap. Han var opptatt med å spille Main Event under norgesmesterskapet i Dublin da han ble kalt opp på scenen.

Dobbel norgesmester

Ørjan Skommo velges inn i Hall of Fame på bakgrunn av sine imponerende resultater over et helt tiår. Allerede i 2009 markerte han seg med en andreplass i Main Event under norgesmesterskapet i Nottingham. Den gangen tapte han for sin gode venn Henrik Tollefsen, som ble valgt inn til Hall of Fame for to år siden, i 2017. Bare to år senere var Skommo igjen tilbake på det største finalebordet i norsk poker, og da ble det seier.

I årene etter dette har han fulgt opp med å vinne sin andre NM-tittel i 2015, den gang i spillformen 8-Game Mixed. Denne spillformen veksler mellom åtte forskjellige pokerspill, og krever en utrolig allsidighet fra spillerne. Ørjan Skommo har også spilt seg til finalebord i World Series of Poker, som regnes som verdensmesterskap. Dette skjedde i 2014. I tillegg har han sterke finalebord fra prestisjetunge serier som Aussie Millions og APPT i Asia.

Ørjan har også utmerket seg innen online poker, og har spilt seg til finalebordet i verdens største regelmessige turnering Sunday Million hele tre ganger, hvor ett endte med seier. Han har levert stabilt sterke resultater også her hvert eneste år i over ti år.

Overrasket vinner

– Jeg ble veldig overrasket, faktisk! Da vi sto utenfor og jeg hørte at det skulle annonseres et nytt medlem var jeg sikker på at jeg visste hvem det skulle bli, og det var ikke meg. Så dette var både veldig overraskende og veldig hyggelig, sa Ørjan Skommo rett etter å ha mottatt diplomet fra presidenten i Norsk Pokerforbund, Sigurd Eskeland.

– Ørjan er et meget verdig medlem til Norsk Pokerforbunds Hall of Fame. Han har ikke bare levert fremragende prestasjoner som pokerspiller, men også bidratt til å fremme poker på en meget god måte gjennom sine roller som ekspertkommentator på TV 2 sine pokersendinger ved flere anledninger og sitt arbeid i Norsk Pokerforbund, hvor han har vært involvert helt siden stiftelsen i 2013 frem til 2018 som varamedlem og styremedlem, sier juryleder Kjetil Flåten.

Skommo med diplom

Ørjan Skommo med diplomet som viser at han er en del av Norsk Pokerforbunds Hall of Fame. I bakgrunnen flere av de eksisterende medlemmene. Fra venstre: Henrik Tollefsen, Andreas Høivold, Torstein Iversen og Jan Olav Sjåvik. (Foto: Tomas Stacha / Poker.no)

Dette er medlemmene i Norsk Pokerforbunds Hall of Fame:

2019: Ørjan Skommo
2018: Ola Amundsgård
2018: Bjørn-Erik Glenne
2017: Henrik Tollefsen
2016: Andreas Høivold
2015: Torstein Iversen
2014: Johnny Lodden
2014: Jan Olav Sjåvik
2013: Annette Obrestad
2013: Frode Fagerli
2013: Thor Hansen

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund