fbpx
Hjem / Nyheter / Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien
Raymond Forsland er den spilleren som har gjort det best i Fixed Limit totalt sett i NM.

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er en samling spil­lere som har levert år ut og år inn.

Hvert år er det nye spil­lere som står frem i poker-NM og blir en snakkis. Noen av dem vinner for eksempel Main Event for så å forsvinne litt fra søke­lyset. Andre etab­lerer seg som en av de store i norsk poker. Ta for eksempel Robert Einar Kaggerud. Han var et rela­tivt ukjent navn da han rappet tittelen årets spiller i poker-NM i 2017 fra Andreas Høivold på oppløps­siden. Siden den gang har han sikret seg intet mindre enn tre NM-titler. I tillegg ble han den første i histo­rien til å bli årets spiller to ganger da han gjentok bedriften i Dublin i 2018.

De nye navnene som kommer til gjør seg også bemerket i range­ringen av de poker­spil­lerne som har gjort det best i NM-histo­rien. Men i én øvelse er det «gamle» navn og vete­raner som har «vært med i alle år» som domi­nerer totalt: Topp ti av de beste Fixed Limit-spil­lerne i NM-histo­rien er alle navn man føler man husker tilbake til NM-starten i 2002.

Raymond «Xray» Forsland overtok ledelsen i sammen­draget våren 2019 da han ble nummer to i Fixed Limit-turne­ringen i Dublin. Andre­plassen ga ham 886 range­rings­poeng. Han passerte da Jan Olav Sjåvik som røyk ut alle­rede på 119. plass uten å få med seg range­rings­poeng.

Topp ti Fixed Limit-spillere i NM-historien

  1. Raymond Forsland 4719
  2. Jan Olav Sjåvik 4402
  3. Thomas Olavsrud 3441
  4. Tor-Arne Fenes 3437
  5. Jan-Erik Sørensen 2843
  6. Odd-Erlend Jensen 2817
  7. Marius Høgtun 261
  8. Andreas Høivold 2402
  9. Morten Klein 2333
  10. Jørn Stian Müller

Poker-NM har vært arran­gert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spil­lere til start og stør­relsen på innkjøpet vektes, for å regne ut range­rings­poeng. Alle som slår halve start­feltet i en turne­ring, får range­rings­poeng. I vår app (Apple-brukere trykk her /​ android-brukere trykk her) ser man komplette range­rings­lister sammen­lagt i alle øvelser. Det er også mulig å søke frem seg selv med totalt antall poeng og plas­se­ringer.  

Siden 2016 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår range­ring av poker­spil­lere i NM-sammen­heng. 

De beste spil­lerne i NM uansett øvelse kan du lese mer om her.

Komplett rangering av pokerspillere

Du kan se en komplett range­ring av alle poker­spil­lere som har deltatt i NM i utlandet i vår app. Der kan du også søke på deg selv – eller en venn. Den gir også en over­sikt over resul­tater fra tidli­gere år, turne­ringer som skal spilles i Dublin i 2020 og resul­tater fra tidli­gere mester­skap.

Appen kan lastes ned her:

Poker​.no i Google Play

Poker​.no i App Store

Om Poker NM

x

Sjekk også

Rangering av pokerspillere: Sjåvik og Høivold er i hæla på Odd-Erlend Jensen

En komplett range­ring av alle poker­spil­lere som har deltatt i NM i utlandet er oppda­tert. Og i år som i fjor og i mange år før det er det Odd-Erlend ...