fbpx
Hjem / Nyheter / Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien
Raymond Forsland er den spilleren som har gjort det best i Fixed Limit totalt sett i NM.

Rangering: De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien

De beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien er en samling spillere som har levert år ut og år inn.

Hvert år er det nye spillere som står frem i poker-NM og blir en snakkis. Noen av dem vinner for eksempel Main Event for så å forsvinne litt fra søkelyset. Andre etablerer seg som en av de store i norsk poker. Ta for eksempel Robert Einar Kaggerud. Han var et relativt ukjent navn da han rappet tittelen årets spiller i poker-NM i 2017 fra Andreas Høivold på oppløpssiden. Siden den gang har han sikret seg intet mindre enn tre NM-titler. I tillegg ble han den første i historien til å bli årets spiller to ganger da han gjentok bedriften i Dublin i 2018.

De nye navnene som kommer til gjør seg også bemerket i rangeringen av de pokerspillerne som har gjort det best i NM-historien. Men i én øvelse er det “gamle” navn og veteraner som har “vært med i alle år” som dominerer totalt: Topp ti av de beste Fixed Limit-spillerne i NM-historien er alle navn man føler man husker tilbake til NM-starten i 2002.

Raymond “Xray” Forsland overtok ledelsen i sammendraget våren 2019 da han ble nummer to i Fixed Limit-turneringen i Dublin. Andreplassen ga ham 886 rangeringspoeng. Han passerte da Jan Olav Sjåvik som røyk ut allerede på 119. plass uten å få med seg rangeringspoeng.

Topp ti Fixed Limit-spillere i NM-historien

  1. Raymond Forsland 4719
  2. Jan Olav Sjåvik 4402
  3. Thomas Olavsrud 3441
  4. Tor-Arne Fenes 3437
  5. Jan-Erik Sørensen 2843
  6. Odd-Erlend Jensen 2817
  7. Marius Høgtun 261
  8. Andreas Høivold 2402
  9. Morten Klein 2333
  10. Jørn Stian Müller

Poker-NM har vært arrangert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spillere til start og størrelsen på innkjøpet vektes, for å regne ut rangeringspoeng. Alle som slår halve startfeltet i en turnering, får rangeringspoeng. I vår app (Apple-brukere trykk her / android-brukere trykk her) ser man komplette rangeringslister sammenlagt i alle øvelser. Det er også mulig å søke frem seg selv med totalt antall poeng og plasseringer.  

Siden 2016 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår rangering av pokerspillere i NM-sammenheng. 

De beste spillerne i NM uansett øvelse kan du lese mer om her.

Komplett rangering av pokerspillere

Du kan se en komplett rangering av alle pokerspillere som har deltatt i NM i utlandet i vår app. Der kan du også søke på deg selv – eller en venn. Den gir også en oversikt over resultater fra tidligere år, turneringer som skal spilles i Dublin i 2020 og resultater fra tidligere mesterskap.

Appen kan lastes ned her:

Poker.no i Google Play

Poker.no i App Store

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy