fbpx
Hjem / Nyheter / Espen Sandvik skriver norsk pokerhistorie natt til lørdag
Norske Espen Sandvik (t.v.) jages av superstjernen Phil Hellmuth i kampen om et gullarmbånd i WSOP fredag kveld og lørdag natt.

Espen Sandvik skriver norsk pokerhistorie natt til lørdag

Nordmannen Espen Sandvik er sent fredag kveld soleklar chipleader i 8-Game-turneringen i World Series of Poker Europe.

Få nordmenn har klart å komme helt til en finalebord i World Series of Poker, allment anerkjent som verdensmesterskapet i poker. Nå har hittil litt ukjente Espen Sandvik klart det. Han har attpåtil tatt en tidlig ledelse på finalebordet i event nummer 5 i den europeiske utgaven av WSOP, en 8-Game-turnering med 2500 euro i innkjøp.

Med 1 280 000 sjetonger hadde han en solid ledelse på rivalene da spillet på finalebordet tok til rundt klokken 2145 fredag kveld. Nærmest fulgte finnen Ville Haavisto med 870 000 i stacken. Superstjernen Phil Hellmuth på tredjeplass jakter sin 16. WSOP-tittel (rekord) med 570 000 chips i spill fra start på finalebordet.

Du kan følge liveoppdateringer fra finalebordet hos Pokernews her.

Espen Sandvik er ubeskrevet blad i norsk og internasjonal poker. Han ble verdensmester i nettpoker for bare én måned siden da han vant en Stud Hi/Lo-turnering med 109 dollar i innkjøp i WCOOP (World Championship of Online Poker). Den turneringsserien spilles hos Pokerstars, og etter seieren sa han følgende til arrangørens egen nyhetstjeneste:

– Dette er min første seier i en offisiell pokerturnering. Hittil har jeg bare prøvd meg i lokale turneringer og cashgames.

Det spilles natt til lørdag til vi har en vinner i 8-Game-turneringen. Bare tre nordmenn har tidligere vunnet en WSOP-turnering og gullarmbåndet som følger med seier der: Thor Hansen (to seire), Annette Obrestad (Main Event i 2007) og Sigurd Eskeland (også en 8-Game-turnering, i 2010).

Poker.no kommer tilbake med mer. 

Om Poker NM

x

Sjekk også

Bergenser vant tittel i poker-VM – Ronny er Norges «ukjente» WCOOP-vinner

Her er han! Spekulasjonene har rast etter at en anonym nordmann vant en øvelse i VM i nettpoker. Nordmannen vant 43-M: $55 NLHE/PLO 6-Max og 12 064 dollar i det ...

Privacy Policy