Preben Stokkan åpner 2020 knallsterkt i Super High Roller

Av | 8. januar, 2020| Nyheter

Pokerfans fra hele verden fulgte Preben Stokkan på meget underholdende finalebord onsdag ettermiddag og kveld.

Byen er Nottingham og laget går i den velkjente pokerklubben From Dusk Til Dawn i Robin Hood-byen nå på nyåret. Flere lag, faktisk, nå som Partypoker Millions har gjort sitt første stopp for året. Vår egen Preben Stokkan stilte til start i $25k Super High Roller sammen med 36 andre spillere – og ga seg ikke før bare tre andre spillere fremdeles var med i spillet.

For fjerdeplassen innkasserer han 100 000 amerikanske dollar. Han får med dette også en perfekt start på det nye året og kampen om å bli årets norske spiller 2020 sett under ett. Nylig ble han slått på målstreken av Trygve Leite i kampen om Gullhånda for 2019.

Mange har en slags mellomlanding i Nottingham for å spille en turnering eller to der før ferden går videre til Aussie Millions og Australia Poker Open. Det er derfor stjernespekkede deltakerlister med blant andre årets spiller i verden, Alex Foxen, på plass. Både han og kjæresten Kristen Bicknell ble slått ut lenge før Preben Stokkan i Super High Roller-turneringen.

Main Event – med et innkjøp på 10 000 dollar – og blir TV-sent på dag to på PokerGO fra fredag. Det er fem millioner amerikanske dollar i garanterte premiesummer i turneringen.

Kahle Burns vant turneringen og 350 000 amerikanske dollar etter å ha begynt HU-spillet som en klar underdog mot Igor Kurganov. Du kan se den avgjørende hånda på arrangørens Facebook-side her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund