fbpx
Hjem / Nyheter / Her kan du følge NM i nettpoker live

Her kan du følge NM i nettpoker live

Det er godt vi har proffer til å sette alt i en sammenheng når det kommer en helt ny øvelse i poker-NM.

Fixed Limit-turneringen utgår og erstattes med en 4-Max NHLE Bounty søndag kveld. Det er årets andre turnering i NM i nettpoker og spilles på Betsafe.

Betsafe har nylig inngått en avtale med profilen Jon Kyte om streaming av online sessions hver torsdag og søndag klokken 19. Det betyr at han viser og kommenterer fra sitt bord og andre bord han plukker frem fra turneringen. Denne søndagen er det varslet at han får med en annen kjent sørlending bak mikrofonene, nemlig Andreas Høivold.

Jon Kyte kjører sendinger gjennom hele vinteren fra online-NM. Bildet har vi lånt fra hans Instagram-profil.

Her kan du følge sendingen fra online-NM hver søndag gjennom vinteren:

https://www.twitch.tv/jonkytepoker

På vår Facebook-side har vi i forkant av de to første NM-øvelsene kjørt flere konkurranser med gratis seter i online-NM i premier. Dette vil vi fortsette med utover frem til siste NM-turnering (online) går i slutten av februar – følg med på vår side her.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Nordmann på finalebord i EPT

En anonym nordmann kan skrive pokerhistorie torsdag kveld. Spilleren med nicket DON JOHAN på Pokerstars har nest flest sjetonger av alle i det spillet på finalebordet i historiens første heldigitale ...

Privacy Policy