Katastrofe gleder seg til ny øvelse i poker-NM: – Lukter full pupp fra start

Av | 9. januar, 2020| Nyheter

Petter Katastrofe er en av favorittene når NM i nettpoker fortsetter med MAKS fire spillere per bord. 

Søndag introduseres et helt nytt turneringsformat i programmet til online-NM i poker på Betsafe. Den oppsatte øvelsen Fixed Limit utgår og erstattes av nyskapningen 4-Max NLHE Bounty. Helt kort fortalt:

  • Texas Hold´em slik du kjenner det
  • Fire spillere på hvert bord
  • 40 euro (halve innkjøpet) i bounty på alle spillere

Petter Katastrofe er midt i overgangen mellom to, store karrierer og satser fra i vinter på poker for fullt. Han er sponset av søndagens arrangør Betsafe og kan fort bli å se på det fire spillere store finalebordet på mandag kveld.

– Jeg tror dette blir en kul øvelse. Shorthanded tvinger og tillater deg jo til å spille flere hender. Og med bounty på alle rundt bordet så lukter dette som action og full pupp fra start. Jeg gleder meg! melder han til poker.no.

 

Fixed Limit ikke tilgjengelig

Grunnen til byttet av turnering er at arrangørene har hatt et problem med Fixed Limit som sto oppført som turneringen førstkommende helg. Det formatet er nemlig bare tilgjengelig på gamle versjoner av Microgaming, og ikke de nye, som mange av årets arrangører/sponsorer i online-NM bruker.

– Vi kan ikke pushe på for at folk skal laste ned gamle klienter, så da sto vi der uten noen som kunne arrangere. Hverken Coolbet, Betsafe, Unibet eller Guts har det tilgjengelig, så da prøvde vi å være litt kreative og kom opp med dette. Vi skal spille fireveis på hvert bord og det er 40 euro i bounty på alle spillere. Det koster som vanlig 80+8 euro å spille, så om du slår ut to spillere, har du finansiert så og si hele innkjøpet, sier NM-arrangør Frode Fagerli.

– Maks fire spillere på hvert bord er litt uvanlig. Hvordan fant dere frem til den løsningen? 

– Det er flere faktorer. Fixed Limit handler om å se mange hender og det må man jo med bare fire spillere på bordet også. Man må involvere seg oftere enn på for eksempel et seksmannsbord eller nimannsbord. Og så håper vi at bountyen skal være en showfaktor der du kan tjene gode penger uten å gå helt til topps, svarer Fagerli.

Historisk norgesmester

Det vil på vanlig møte bli kåret en norgesmester og denne har sjansen til å bli historisk som den eneste norgesmesteren i NLHE 4-Max. Blir turneringen en suksess, vil den bli vurdert tatt med i programmet også neste år.

Vinneren vil foruten prispengene få et sete til Fixed Limit i poker-NM i Dublin uka før påske.

PS: Alle turneringene i online-NM går over to dager. Vi fryser ved midnatt søndag og fortsetter klokken 20 dagen etter på samme sted (Betsafe). Da spiller vi helt til vi har en norgesmester og vinner.

Forrige helg fikk vi årets første norgesmester i online-NM. Da vant Chriss Jonassen PLO-turneringen.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund