Even Røste vant heads up-turneringen i online-NM og er ny norgesmester i poker

Av | 27. januar, 2020| Nyheter

Spilleren med nicket sykooo havnet øverst av 255 deltakere i HU-turneringen i online-NM.

Even Røste fra Jevnaker slo Firefine i den siste HU-duellen like før klokken 22 mandag kveld og sikret seg med det tittelen «norgesmester i poker». For det får spilleren svarte NM-tøfler, et sete i HU-turneringen i Dublin i live-NM uken før påske (verdi 800 euro) og drøyt 5500 euro i rene premiepenger fra turneringen i online-NM.

Når poker.no snakker med ham kort tid etter triumfen, sier han matchen mot Jon Kyte var den tøffeste på veien om tittelen. Det er noen år siden Røste har vært i Dublin, men er klar nå som han har vunnet et sete til HU-turneringen der. Røste spilte i den irske hovedstaden sist i 2015 da han fikk 348. plass i Main Event i NM.

Alle turneringene i online-NM går over to dager. 11 av 255 spillere kom til dag to i HU-turneringen med tre matcher som ikke var ferdige da spillet på dag 1 ble avsluttet klokken 01 natt til søndag. Det oppsto en diskusjon om premiestrukturen med 30 (og ikke 32) betalte plasser, og her har Betsafe gitt et slags plaster på såret til alle som spilte i turneringen:

De får nemlig sete til en freeroll lørdag 8. februar på Betsafe, der det ligger to tickets verdt 800 euro og åtte tickets verdt 80 euro i premiepotten. Les mer om den turneringen her.

Her er programmet for online-NM i poker

Disse har blitt norgesmestere i online-NM 2020

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund