Jeg beklager, viruset gjør at vi må utsette poker-NM i Dublin

Av | 10. mars, 2020| Nyheter

Kjære pokervenner.

Det er bare få dager siden vi møttes på Moxy rett nord for Oslo til det som kanskje var det beste gratis-NM i poker vi har arrangert noengang. Overalt fikk jeg oppmuntrende ord fra folk om å sørge for at NM i Dublin blir arrangert, til tross for Corona-situasjonen som plager verden akkurat nå.

Det har også vært min innstilling hele veien. Jeg har vært bestemt på å gjennomføre i så trygge rammer som det er mulig å legge for meg som arrangør, og i tråd med de råd som gis av helsemyndighetene i Norge, Irland og Europa.

I dag, tirsdag, endrer dette bildet seg. Våre hjemlige myndigheter sier tirsdag kveld at denne situasjonen har gått over i en ny fase. Flere og flere avlyser større arrangementer. Sånn er det også ute i verden, og når jeg får en telefon fra min venn JP McCann, han turneringslederen dere kjenner så godt, er beskjeden tindrende klar: De avlyser Irish Poker Open, som etter planen skulle gå uken etter vårt poker-NM.

Det er utslagsgivende også for meg. Jeg kan ikke gå på akkord med norske pokerspilleres helsemessige sikkerhet. Vi er mange som elsker dette spillet over alt annet, men deres personlige velvære er viktigere enn alt. Den smittefaren verden nå står overfor, gjør at jeg utsetter poker-NM og jobber med nye datoer for å spille på Citywest Hotel i Dublin.

Jeg vil benytte anledningen til å takke for alle støtteerklæringene og heiaropene om å kjøre NM som planlagt. Jeg lover dere alle å komme tilbake med et enda bedre arrangement i Dublin enn vi noensinne har hatt. Alle dere som har vunnet seter til NM får disse videreført til det neste arrangementet. Når dette blir er også opp til mine irske samarbeidende venner å avgjøre.

Dere hører fra meg veldig snart!

Vennlig hilsen
Frode Fagerli

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund