Et kobbel av spillere kvalifiserer seg til Main Event i poker-NM

Av | 31. mars, 2020| NM2020, Nyheter

Flere titalls spillere sikret seg billett til Main Event i poker-NM 2020 i den første supersatellitten.

Sponsorene i poker-NM har delt den digitale erstatningen mellom seg etter at programmet i Dublin måtte avlyses. PLO ble spilt forrige helg hos Unibet, mens Main Event spilles hos Guts, Coolbet og Betsafe fredag 3. april klokken 20. De er på det samme nettverket (Microgaming) og har også felles satellitter til mesterskapet. Vinneren av Main Event får den offisielle tittelen «norgesmester i poker» på lik linje med de som vinner i Dublin hvert år.

Og den første supersatellitten denne uken var svært populær. Hele 331 spillere stilte til start og av disse sikret 33 seg et sete i Main Event, som det koster 500 euro å spille. Supersatellitten koster 50+5 euro. Det settes opp to nye, lignende megasatelitter hos hver av de tre sponsorene denne uka. Det spilles onsdag og torsdag klokken 20.

130 spillere registrerte seg fem minutter før den begynte, så her hadde vi stor pågang. Det er liten tvil om at denne online-turneringen er et populært alternativ nå som hovedprogrammet i Dublin måtte avlyses, sier NM-general Frode Fagerli.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund