fbpx
Siste nyheter
Hjem / NM2020 / Et kobbel av spillere kvalifiserer seg til Main Event i poker-NM
Main Event i poker-NM er flyttet fra filten i Dublin til den virtuelle filten grunnet koronasituasjonen.

Et kobbel av spillere kvalifiserer seg til Main Event i poker-NM

Flere titalls spillere sikret seg billett til Main Event i poker-NM 2020 i den første supersatellitten.

Sponsorene i poker-NM har delt den digitale erstatningen mellom seg etter at programmet i Dublin måtte avlyses. PLO ble spilt forrige helg hos Unibet, mens Main Event spilles hos Guts, Coolbet og Betsafe fredag 3. april klokken 20. De er på det samme nettverket (Microgaming) og har også felles satellitter til mesterskapet. Vinneren av Main Event får den offisielle tittelen «norgesmester i poker» på lik linje med de som vinner i Dublin hvert år.

Og den første supersatellitten denne uken var svært populær. Hele 331 spillere stilte til start og av disse sikret 33 seg et sete i Main Event, som det koster 500 euro å spille. Supersatellitten koster 50+5 euro. Det settes opp to nye, lignende megasatelitter hos hver av de tre sponsorene denne uka. Det spilles onsdag og torsdag klokken 20.

130 spillere registrerte seg fem minutter før den begynte, så her hadde vi stor pågang. Det er liten tvil om at denne online-turneringen er et populært alternativ nå som hovedprogrammet i Dublin måtte avlyses, sier NM-general Frode Fagerli.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Morten Klein nær finalebord i WSOP

Midtveis i den første uka med WSOP 2020 hos GGPoker er Morten Klein beste nordmann i sammendraget. Natt til torsdag var den Oslo-baserte trønderen nære å gjøre det helt store ...

Privacy Policy