fbpx
Hjem / Nyheter / Nå flytter pokerlagene ut på internett
Mikael Mellquist i Coolbet hjelper til med å skape nye sosiale møteplasser.

Nå flytter pokerlagene ut på internett

Pokerverdenen er ikke noe unntak under koronakrisen – nå spilles alle homegames på internett.

Freeroll-NM i Oslo var en av de siste, store pokerturneringene som gikk som planlagt før verden gikk i “korona-dvale”. Samlinger rundt filten ble etterhvert uaktuelt på grunn av smittefaren, og mange mistet det sosiale elementet som daglige eller ukentlige pokerlag utgjør. Da blomstret kreativiteten og nå har selskapene med pokerklienter utvidet adgangen til å sette opp private lag online.

Folk trenger sosiale møteplasser

Det er simpelthen en enorm pågang av spillesugne som vil invitere sine venner og kolleger til pokerlag på internett, og det i private lag.

– Det er noe vi i aller høyeste grad tilbyr og det er superpopulært. Vi har kompismesterskap, gatemesterskap, lagmesterskap og veldig mye annet. Dette er et konsept som fungerer for alle, lav innsats og hyggelig lag i riktige former i disse krisetider der folk i store grupper ikke får omgåes live, sier Mikael Mellquist i Coolbet.

Det samme gjelder Unibet og Guts, som har stor pågang fra sine spillere for å få arenaer der folk kan “omgås” i koronatider. Alle selskapene ber om en mail fra folk slik at de får satt opp hjemmelagene som normalt spilles privat.

NM flyttet fra Dublin til WWW

Også mer offisielle arrangementer ble flyttet over på internett denne våren. Poker-NM i Dublin spilles som en slags pokerfestival i ti dager før påske hvert år. Rundt 2000 nordmenn kommer til den irske hovedstaden for å være med i de ulike turneringene, men ble i år stoppet av pandemen. I stedet ble to tittelturneringer satt opp online. Sondre Sagstuen ble norgesmester i Pot Limit Omaha, mens Mattias Oredsson vant Main Event.

 

 

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy