fbpx
Hjem / Nyheter / Pokerstjerne smittet av koronaviruset
Bertrand "ElkY" Grospellier publiserte selv dette bildet fra da han ble testet for viruset.

Pokerstjerne smittet av koronaviruset

Forteller selv på Twitter om den positive testen.

Bertrand “ElkY” Grospelliers Twitter-melding fikk mange til å sperre øynene opp nå midt i pandemien. Her forteller han at han har testet positivt på Covid-19. Han ble testet etter at det ble kjent at han hadde vært passasjer hos en Uber-sjåfør som var smittet av viruset.

Triple Crown-vinneren (WSOP, WPT, EPT) forteller fredag sine fans og forbindelser at han ikke har symptomer og har det etter forholdene bra. Det har ikke kommet ytterligere oppdateringer om helsen etter den meldingen, men han har lagt ut en serie andre meldinger og later til fortsatt å være ved godt mot.

Ny sponsoravtale

Franskmannen forteller blant annet om at han har signert en ny sponsoravtale med GGPoker, som er iferd med å bygge opp en stall med store stjerner. ElkY blir «lagkamerat» med blant andre Daniel Negreanu og verdens mestvinnende turneringsspiller (målt i dollar og cent), Bryn Kenney.

Tidligere har Grospellier hatt lignende ambassadør-roller for henholdsvis Pokerstars og Partypoker.

Også har han i sin hjemmekarantene fortsatt med det han kan aller best: Å vinne pokerturneringer:

https://twitter.com/elkypoker/status/1251689730716176384

Bertrand “ElkY” Grospellier har vist store talenter på flere arenaer enn den med grønn filt. Før kan satset for alvor på poker i 2005, var han profesjonell Starcraft og Warcraft III-spiller. I 2011 gikk han en kickboksing-kamp mot sin gode venn og pokerkollega Lex Veldhuis. Hvordan det gikk, kan du se her:

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy