fbpx
Hjem / Nyheter / Nordmann vant tittel i SCOOP
Bilde fra Pixabay

Nordmann vant tittel i SCOOP

Bare dager etter finalebordet i en Stud Hi/Lo-turnering, vant «Aftret» en tittel i Spring Championship of Online Poker (SCOOP). 

Seieren kom i en NLHE $109 Afternoon Deep Stack søndag og nordmannen gjorde kål på intet mindre enn 4176 motstandere. Det ga spilleren 59 650 friske dollar inn på spillerkontoen, godt over 600 000 norske kroner.

Spring Championship of Online Poker spilles hver vår hos Pokerstars og er en av verdens største turneringsserier. Årets utgave er den største noensinne. Svært mange spillere flokker nå til bordene online ettersom de er forhindret fra å spille live under koronakrisen.

Den norske spilleren med nicket «Aftret» har markert seg kraftig denne vårens utgave av SCOOP. Det er under en uke siden spilleren kom på tredjeplass i en Stud Hi/Low-turnering som du kan se opptak av med hullkort her:

 

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fotballagenten Tore Pedersen vant halv million i pokerturnering

Tore Pedersen har mang en gang vært en joker for det norske landslaget og europeiske storklubber. Nå viser han seg som et ess på den internasjonale pokerscenen.  Natt til søndag ...

Privacy Policy