Nordmenn vinner millioner i SCOOP – se finalebord med hullkort her

Av | 12. mai, 2020| Nyheter

En uke gjenstår av årets Spring Championship of Online Poker (SCOOP) og så langt har vi fått fire norske mestere.

Forleden fortalte vi om «Aftret» som noterte seg for en ny, stor triumf søndag med seier i NLHE $109 Afternoon Deep Stack i den pågående SCOOP-serien på Pokerstars. Seieren ga 59 650 dollar i premie og var Norges fjerde førsteplass i SCOOP 2020.

Vant en million

Den største norske premien hittil ble vunnet av spilleren «locomi» som på mesterskapets åttende dag vant en $530 rebuy PLO-turnering. Han vant sin første SCOOP-tittel allerede for fem år siden da han vant en Sunday Million Special Edition og rundt en kvart million dollar. Det året nådde han også to finalebord.

Seieren denne gangen innbragte litt mindre enn sist med 89 165 dollar i førstepremie. Nær en million norske kroner er en god årslønn for mange og må sies å være godt betalt for en dag og kveld på pokerkontoret!

På finalebordet fikk «locomi» selskap av Andreas «Skjervøy» Torbergsen, som endte på fjerdeplass totalt. Torbergsen er en av få nordmenn som gjennom en årrekke har hevdet seg på de aller høyeste kursene online. Her kan du se finalebordet – med hullkort – med de to nordmennene:

 

 

Norske titler i SCOOP 2020

Øvrige, norske seiere hittil i Scoop har gått til spillerne «Kaggis» og «alligator». Førstnevnte vant en SCOOP-tittel i fjor i en NLHE-turnering med 1050 dollar i innkjøp. Med dobbelt så mange kort fra start vant spilleren event nummer 16 (M), en PLO-turnering med 215 dollar i buy in. Seieren ga 52 144 dollar i premie.

Spilleren «alligator» var involvert i fem pokerspill da vedkommende plukket ned en tittel i event nummer 37 (M), en HORSE-turnering med 215 dollar i innkjøp. 600 spillere løste startbillett og skapte en total prizepool på 120 000 dollar. Det norske håpet forsynte seg med 22 524 av dem.

SCOOP 2020 spilles til 19. mai og har ialt 85 millioner dollar i garanterte premiepenger. Vi vil gjerne ha en mail fra dere til frode@poker.no eller til vår innboks på Facebook om det er andre nordmenn som gjør det bra i mesterskapet.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund