fbpx
Hjem / Nyheter / Tobias Leknes vinner enda en SCOOP-tittel – slo nordmann heads up
Tobias Leknes
Sett dette bildet før, sier du? Det er fordi Tobias Leknes har det med å vinne titler, så vi bruker det igjen og igjen. Her fra da han ble norsk mester i Fixed Limit i Dublin i 2018.

Tobias Leknes vinner enda en SCOOP-tittel – slo nordmann heads up

Nå kalles den triple norgesmesteren Tobias Leknes en en SCOOP-gigant internasjonalt.

Det er Pokerstars-bloggen – som leses av millioner av pokerspillere verden over – som har gitt en norske profilen Tobias Leknes den flatterende karakteristikken. Det skjer etter at Tobias natt til torsdag sikret karrierens andre tittel i Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Han var høyt og lavt i en PLO8-turnering og satt til slutt igjen med alle chipsene og rundt en kvart million norske kroner i premiepenger.

Titler på rekke og rad

Poker.no har Tobias på tråden noen timer etter seieren, som var i boks rundt klokken 03.

– Gratulerer med enda en stor tittel. Hva gjør du med pengene?

– Takk – det kommer godt med for en pokerspiller, er alt mesteren vil si, godt vant som han er med store premier fra internasjonal poker. Leknes er NM-vinner tre ganger og godt kjent i onlinekretser under navnet Senkel92. Han har vunnet titler i World Championship of Online Poker (WCOOP)  tre ganger (han vant to i løpet av én uke i 2018) og SCOOP én gang tidligere.

Slo nordmannen neonic

Heads up i natt slo Leknes en landsmann som spiller under nicket neonic, uten at vi kjenner hvilken spiller det er. Vinneren skryter av motstanderen og de mange gode prestasjonene i SCOOP denne våren.

– Neonic satt til min venstre og gjorde livet mye vanskeligere på finalebordet enn jeg hadde tenkt det skulle bli. Det er utrolig gøy at så mange nordmenn presterer nå, spesielt i Mixed Games, konstaterer Leknes.

Dagen etter triumfen kom østfoldingen dypt i nok en SCOOP-turnering. Han ble nummer 13 i en $1050 HORSE-øvelse og litt mer enn doblet innsatsen.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Espen Uhlen Jørstad vant fem millioner i poker-VM

Trønderen Espen Uhlen Jørstad henter 603 058 amerikanske hos cashieren etter sin sjetteplass i WSOP Main Event Online Championship natt til søndag.  Jørstad er den andre nordmannen til å ta ...

Privacy Policy