Norsk seier i WPT – Benjamin Voreland gjorde rent finalebord

Av | 24. mai, 2020| Nyheter, WPT

Et drøyt halvår etter at han vant gigantturneringen Sunday Million, har Benjamin Voreland igjen satt Norge på pokerkartet søndag kveld.

Kristiansanderen brukte bare vel en time på å kvitte seg med alle de fire gjenværende konkurrentene på finalebordet i en $2100 PLO Knockout-turnering i den pågående WPT Online Series på Partypoker søndag kveld.

Gikk rett i angrep

Gjennom lørdag kveld og natt ble feltet redusert fra 104 til fem spillere i World Poker Tour-turneringen. Da poker.no snakket med Voreland – stor chippie etter den første spilledagen – før spillet søndag, var han opptatt av alle bountyene som er å vinne og var klar på at han gikk for å slå ut alle motstanderne selv. Av innkjøpet på 2100 dollar i turneringen går 1000 av dollarene som bounty til den som slår spilleren ut.

– Jeg har stort sett vært all in hele turneringen. Bountyene er halve spillet, så det jaktes fra start. De er spesielt viktige nå som bountyene er så store, så jeg må prøve å slå ut alle på finalebordet, sa han til oss da.

Og som sagt, så gjort. Voreland tok seg egenhendig av alle de fire konkurrentene slik at han totalt endte opp med over 47 000 dollar i rene bountypremier. For seieren får han litt over 23 000 dollar, slik at han totalt får 71 000 dollar i premiepenger – godt over 700 000 norske kroner.

På railen i sosiale medier var norske pokerspillere søndag opptatt av at det var mange svært sterke navn som spilte turneringen som fikk en norsk vinner. Jason Mercier har vært i verdenstoppen både live og online i en årrekke og måtte takke for seg på sjetteplass på finalebordet. Connor Drinan var den første til å bli slutt ut søndag – av vår mann – som nummer fem. Han har denne våren vunnet FEM titler i SCOOP, som er ny rekord i ett og samme mesterskap.

– Barneskirenn

– Dette så lett ut, Benjamin Voreland?

– Kunne ikke bli mye enklere enn dette. Barneskirenn, kommenterer kveldens seierherre når Poker.no er i kontakt med ham bare minutter etter seieren. Han får liten tid til å reflektere over seieren og hendene som ble spilt.

– Jeg rekker ikke tenke på det, nå er det på jobb igjen i 5k PLO på Stars, melder Norges ferskeste triumfator i World Poker Tour.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund