Fotballagenten Tore Pedersen vant halv million i pokerturnering

Av | 25. mai, 2020| Nyheter

Tore Pedersen har mang en gang vært en joker for det norske landslaget og europeiske storklubber. Nå viser han seg som et ess på den internasjonale pokerscenen. 

Natt til søndag vant Tore Pedersen Norges tiende tittel i det pågående Spring Championship of Online Poker (SCOOP). Triumfen kom i event nummer 87-M, en NLHE-turnering med 55 dollar i innkjøp og inntil tre reentries. 51-åringen parkerte hele 6522 motstandere (i tillegg kom 2259 reentries) før han kunne strekke hendene i været som vinner. Etter en deal treveis vant den nåværende agenten 48 285 dollar, rundt en halv million norske kroner.

– Surrealistisk følelse

Da Poker.no var i kontakt med Pedersen etter triumfen, ba vi om en sammenligning av å vinne titler på filten og å vinne titler på fotballbanen.

– Det var en helt surrealistisk følelse å vinne, desto mer artig. I fotballen var det mer forventet. Jeg har spilt poker noen år og prøver jo hele tiden å bli en bedre spiller. Det var veldig artig at jeg denne gangen hadde den nødvendige flaksen til å vinne, svarte han da.

Og utdypet litt mer om turneringens gang:

– Det gikk greit hele veien i turneringen og jeg var chippie inn på finalebordet. Jeg var midt i feltet stort sett hele tiden til det dro seg til når vi var to bord igjen. Det  svinga veldig på finalebordet, men det gikk greit til slutt.

Østfoldingen hadde selskap av en nordmann med nicket rhe041 på finalebordet, som vant 9780 dollar for sin sjetteplass.

Pedersen spiller under nicket eagletore69 og er i Pokerstars´ systemer registrert som borger av Luxembourg. Seieren har derfor gått litt under radaren i det norske pokermiljøet. Eagletore69 har vært en del av det norske pokermiljøet i en årrekke og er et kjent fjes i NM-sammenheng.

Drillos-helt

Som fotballspiller var Tore Pedersen forsvarsspiller. Han fikk 45 A-landskamper, men karrieren med det norske flagget på brystet ble kraftig hemmet av skader. Han spilte alle kvalikkampene for Drillos før USA-VM i 1994, men pådro seg en alvorlig skade som gjorde at han gikk glipp av det for Norges del historiske sluttspillet. I klubbkarrieren var han ifølge Wikipedia innom Selbak, Fredrikstad, IFK Göteborg, Brann, Oldham, Sanfrecce Hiroshima, FC St. Pauli, Blackburn, Eintracht Frankfurt, Wimbledon, Trosvik. Han fikk Kniksen-prisen som årets forsvarsspiller i 1993.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund