Thor Hansens bursdag

Av | 23. juni, 2020| Nyheter
Kort om kort – Nyhet på poker.no

Kort om kort er pokernyheter i kortform.

Det er Sankthansaften og vår alles Thor Hansen ville fylt 73 år i dag. Han gikk bort 5. desember 2018 og denne dager tenker pokerspillere fra hele Norge litt ekstra på mannen som fikk status som pokermiljøets gudfar.

 

Phil Iveys favoritter på to minutter

Det er sjeldent pokerstjernen Phil Ivey gir intervjuer for tiden, men her har han gjort et unntak:

https://twitter.com/paulphuapoker/status/1273802684210884608

 

Norske fjerdeplasser i Poker Masters

Natt til tirsdag kom Benjamin Voreland seg inn til en fjerdeplass i én av de to åpningsturneringene i Poker Masters. Det kostet 1050 dollar å spille og han fikk over 10 000 dollar tilbake for plasseringen. Poker Masters er i år heldigital og det spilles utelukkende PLO-turneringer (30 totalt) frem til og med main event kommende søndag.

Andreas Torbergsen cashet for andre gang i årets Poker Masters da også han ble nummer fire i event nummer fire i den samme turneringsserien mandag. Det kostet 5200 dollar å spille, det var 63 entries og nordmannen fikk 28 350 dollar i premie. Torbergsen er den spilleren i verden som har cashet flest ganger i PLO-turneringer i Poker Masters.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund