fbpx
Hjem / Nyheter / Espen Myrmo vant enda en drøy million i poker lørdag
Espen Myrmo heads up mot Aku Joentausta i den dyreste turneringen lørdag kveld. Finnen har hatt et svært sterkt mesterskap og var lenge med i kampen om sammenlagttriumfen som gir innkjøp til main event søndag (verdi 51 000 dollar).

Espen Myrmo vant enda en drøy million i poker lørdag

Norske Espen Myrmo var heads up i TO turneringer i Poker Masters lørdag kveld.

Han var med i event #11 i både den med det lave (1050 dollar) og den med det høye (10 300 dollar) innkjøpet fra start fredag kveld. Han kom seg til finalebordet i begge to og var nære ved å bli historisk som vinner av TO turneringer i samme event. Han måtte imidlertid seg slått på mållinjen i begge, men å komme seg heads up om to parallelle titler i en så stor turneringsseire som Poker Masters, hører til de absolutte sjeldenheter.

Han vant rundt 140 000 dollar – rundt 1,4 millioner norske kroner – samlet i de to turneringene. I den med det lave innkjøpet ble det tap for brasilianeren Dante Fernandes, mens finnen Aku Joentausta vant $10K-eventet.

Millionpremier i poker er ikke ukjent for Espen Myrmo. Han har tidligere vunnet SCOOP-titler og Sunday Million på Pokerstars og er en del av et lite miljø med norske turneringsspesialister.

Ifølge TV-kommentatorene Joey Ingram og Jeff Platt var dette Myrmos første casher i Poker Masters, men det er høyst uoffisielt.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Stor rekord i poker-NM – her er premiene i HU-turneringen

Mer enn 120 000 kroner venter vinneren av den rekordstore heads up-turneringen i online-NM i poker 2021. Rekorden i antall deltakere stammer fra 2017 da 272 spillere løste billett i ...

Privacy Policy