Espen Uhlen Jørstad på finalebord i WPT

Av | 10. august, 2020| Nyheter

Nordmannen får en svært spennende mandag kveld på kontoret.

Espen Uhlen Jørstad var en av bare syv spillere som overlevde den første spilledagen i WPT Big Game med 5200 dollar i innkjøp søndag. 195 spillere fikk seg et sete i den prestisjetunge turneringen der vinneren får over 200 000 dollar i premie. Spillet på finalebordet ble gjenopptatt klokken 20 norsk tid og nordmannen overtok etter kort tid chipledelsen i turneringen.

World Poker Tour online

WPT Big Game er en del av den pågående WPT World Online Championships som er en av de mest attraktive turneringsformene å vinne denne sommeren. World Poker Tour (WPT) er et ambulerende turneringssirkus med turneringer i byer verden over i normalte tider. Men nå under koronaepidemien er man henvist til rene digitale utgaver. WPT World Online Championships spilles parallelt med det gående World Series of Online Poker (WSOP) slik at pokerproffer og hobbyspillere er inne i en meget sentral del av sesongen, for å si det sånn.

Norske ess i London

Espen Uhlen Jørstad er en del av et høykompetent, norsk pokermiljø i London der også norgesmesterne Preben Stokkan og Jonas Gjelstad er sentrale. Det er også Benjamin Voreland som tok en fjerdeplass i en PLO-turnering i WSOP for bare få dager siden.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund