Her feirer pokereliten Norges store triumf i WPT

Av | 11. august, 2020| Nyheter

Det var fullt hus da Espen Uhlen Jørstad feiret seieren i World Poker Tour (WPT) mandag kveld.

Steinkjer-mannen bor i et høykompetent pokermiljø i London, der han deler bolig med blant andre Benjamin Voreland, Preben Stokkan og Jonas Gjelstad. De er alle gjengangere høyt på internasjonale resultatlister og har alle poker som levevei.

Jørstads samboere og kolleger var selvsagt på railen da finalebordet i WPT Big Game ble spilt. Espen Uhlen Jørstad vant til slutt turneringen og 200 000 dollar, rundt 1,8 millioner norske kroner.

https://twitter.com/UhlenPoker/status/1292974231739916288

– Det virket som han hadde god kontroll på hele finalebordet og var kun all in en gang med turneringslivet sitt på spill med AK mot JJ. Med unntak av dette var det kalkulert risiko hele veien. Veldig bra spilt av Espen, imponerende rett og slett, kommenterte Jonas Gjelstad – en av samboerne – på Facebook etter seieren. Her kan du se hele gratulasjonstråden.

Store turneringsserier

WPT World Online Championships er en serie turneringer på Partypoker som spilles i juli, august og september. Serien spilles parallelt med World Series of Online Poker (WSOP) på GGPoker, som har uoffisiell status som VM i poker. Grunner koronaempidemien er alle arrangementer flyttet online i år.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund