Her avslører Gus Hansen hyggelig nyhet

Av | 13. august, 2020| Nyheter

Torsdag kveld er det like god kok i kommentarfeltet til Gus Hansen som det er i cashlagene og turneringene under World Series of Poker (WSOP)

Den danske pokerprofilen er vant med å skape mange reaksjoner når han deler videosnutter fra for eksempel Bobby´s Room i Las Vegas til sine titusenvis av følgere på Instagram. Men nå er det helt andre ting det handler om. I sin siste post på Instagram viser Gus en sjelden privat side og avslører at hans hjerter dame er gravid og venter deres første barn.

Klikk på denne videoen hvor han forteller om sin nye hverdag:

https://www.instagram.com/p/CD104_jn0kh/

Gus Hansen har i snart 20 år vært en av verdens mest profilerte pokerspillere. Han har vunnet store turneringstitler og har spilt på de høyeste kursene live og online i tunge cashlag. Han har også figurert i populære TV-show, som her i High Stakes Poker, mot vår egen Andreas Høivold.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund