KK vs. AA skapte gigantpott – påstand om historiens største online

Av | 13. august, 2020| Nyheter

Det er ikke alltid lett å vinne mye penger og sjetonger med raketter som hullkort, men i denne potten ble eieren fyrstelig betalt. 

Wiktor Malinowski kan nemlig ha vunnet historiens største pott online i NLHE-formatet etter at han med AA møtte Michael Addamo med KK i et cashlag hos Natural8 poker (GG Network) denne uka. Det ble spilt i et privat VIP-rom med blindene 500/1000 dollar og 200 dollar i ante.

Pengene kom ikke få før på river, men når de først kom, var de mange. Potten ble på hele 842 438 amerikanske dollar, noe som tilsvarer mellom 7,5 og 8 millioner norske kroner, litt avhengig av hvor du ville vekslet pengene.

Trykk på tweeten for å se hele gangen i potten:

WSOP tiltrekker seg pokerspillere fra hele verden, enten det spilles live i Las Vegas eller online som nå i sommer. Selv om turneringer og titler er i fokus for de fleste, blomstrer også cashlagene i periodene hvor WSOP spilles.

Det kan du lese mer om i denne artikkelen. 

Highstakesdb.com tracket i årevis alle potter av en viss størrelse online og har gravd i sine arkiver for å finne potter som tåler sammenligning med denne. De finner ingen NLHE-pott som er like stor. Det nærmeste er en pott Tom «Durrrr» Dwan tapte mot Urindanger på FullTilt tilbake i 2008, også da var KK oppe mot AA.

Her kan du se hvordan Durrrr-potten ble spilt

Den største pokerpotten som er spilt online stammer også fra de glade dagene på FullTilt. Året er 2009 og finnen Patrik Antonius tok ned potten på 1 356 947 dollar mot svenske Viktor «Isildur1» Blom. De to spilte Pot Limit Omaha.

Her kan du se hvordan rekordpotten ble spilt. 

Highstakesdb.com har dessverre sluttet å loggføre online resultater. Du kan lese mer om begrunnelsen for det her. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund