fbpx
Hjem / Nyheter / KK vs. AA skapte gigantpott – påstand om historiens største online
Skjermdump fra tweeten som viser hvordan potten ble spilt (se detaljene lenger ned i saken).

KK vs. AA skapte gigantpott – påstand om historiens største online

Det er ikke alltid lett å vinne mye penger og sjetonger med raketter som hullkort, men i denne potten ble eieren fyrstelig betalt. 

Wiktor Malinowski kan nemlig ha vunnet historiens største pott online i NLHE-formatet etter at han med AA møtte Michael Addamo med KK i et cashlag hos Natural8 poker (GG Network) denne uka. Det ble spilt i et privat VIP-rom med blindene 500/1000 dollar og 200 dollar i ante.

Pengene kom ikke få før på river, men når de først kom, var de mange. Potten ble på hele 842 438 amerikanske dollar, noe som tilsvarer mellom 7,5 og 8 millioner norske kroner, litt avhengig av hvor du ville vekslet pengene.

Trykk på tweeten for å se hele gangen i potten:

WSOP tiltrekker seg pokerspillere fra hele verden, enten det spilles live i Las Vegas eller online som nå i sommer. Selv om turneringer og titler er i fokus for de fleste, blomstrer også cashlagene i periodene hvor WSOP spilles.

Det kan du lese mer om i denne artikkelen. 

Highstakesdb.com tracket i årevis alle potter av en viss størrelse online og har gravd i sine arkiver for å finne potter som tåler sammenligning med denne. De finner ingen NLHE-pott som er like stor. Det nærmeste er en pott Tom «Durrrr» Dwan tapte mot Urindanger på FullTilt tilbake i 2008, også da var KK oppe mot AA.

Her kan du se hvordan Durrrr-potten ble spilt

Den største pokerpotten som er spilt online stammer også fra de glade dagene på FullTilt. Året er 2009 og finnen Patrik Antonius tok ned potten på 1 356 947 dollar mot svenske Viktor «Isildur1» Blom. De to spilte Pot Limit Omaha.

Her kan du se hvordan rekordpotten ble spilt. 

Highstakesdb.com har dessverre sluttet å loggføre online resultater. Du kan lese mer om begrunnelsen for det her. 

Om Poker No

x

Sjekk også

Espen Uhlen Jørstad vant fem millioner i poker-VM

Trønderen Espen Uhlen Jørstad henter 603 058 amerikanske hos cashieren etter sin sjetteplass i WSOP Main Event Online Championship natt til søndag.  Jørstad er den andre nordmannen til å ta ...

Privacy Policy