fbpx
Hjem / Nyheter / Kamp om pokertronen i Klein-familien
Morten Klein vant nye 11 276 dollar i WSOP. I fremtiden må han passe godt på chipstacken i familieselskaper ettersom flere i Klein-slekta presterer ved filten. Datteren Julie ble nummer 57 i nattens turnering.

Kamp om pokertronen i Klein-familien

Det er flere ess i stokken og flokken når Kleins møtes til familieselskap. Både Morten og Julie Klein var igjen nære et finalebord i World Series of Online Poker (WSOP) natt til mandag. 

Som far, så datter, som kjent. Morten Klein har i snart to tiår vært en nøkkelskikkelse i det norske pokermiljøet og er norsk mester i tillegg til dype runs i internasjonale turneringer. Nå får han imidlertid tøffere og tøffere kamp om å være slektas beste kort ved pokerbordene. Det er halvannet år siden datteren Julie Klein ble nummer to i Ladies Event i poker-NM i Dublin, og i august i fjor vant nevøen Niklas Tangen Klein PLO-turneringen under NM i Stokke.

Far og datter i WSOP

Natt til mandag kjempet far og datter begge lenge i toppen i WSOPs event #64, en $840 Turbo Bounty No Limit Hold’em-turnering. Julie ble slått ut på 57. plass, mens Morten takket for seg på 12. plass. Dermed røk han rett før finalebordet i WSOP for andre gang i sommer. Sist var i slutten av juli da han ble slått ut to plasser før finalebordet i en NLHE-event med 1500 dollar i innkjøp.

2207 spillere stilte til start i turneringen, som ble vunnet av inderen Kartik «Mandovi» Ved. Inklusive bountyer fikk han med seg nesten 235 000 dollar i premie.

Mandag formiddag spør Poker.no om Morten Klein frykter å miste statusen som familiens beste pokerspiller. Og det innrømmer han at han kjenner på.

– Det er gøy med litt intern kamp på hjemmebane.  Vi har forskjellig spillestil, og lærer av hverandre, men det er et definert mål for meg at pappa er best, men jeg kjenner «frykten», innrømmer Klein.

Er du interessert i å spille WSOP? Ta kontakt med MaxOnlineGGPokernor eller GGPokerNorway som kan hjelpe deg med å komme i gang.

Beste nordmann i WSOP

Vel tre uker gjenstår av WSOP 2020 hos GGPoker. Morten Klein er så langt beste nordmann med en 95. plass i sammendraget. Alle spillere får rangeringspoeng etter en formel der størrelsen på innkjøpet, plassering og antall deltakere vektes. Det er likt metoden som brukes for å rangere spillerne som deltar i norgesmesterskapet i poker. Her leder Klein rangeringen av spillerne som har gjort det best i den teknisk krevende heads up-øvelsen gjennom NM-historien.

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy