fbpx
Hjem / Nyheter / Espen Uhlen Jørstad vant ny halvmillion i poker – finalebord i WSOP
Espen Uhlen Jørstad (innfelt) avbildet med ryggen til under spillet på finalebordet mandag morgen.

Espen Uhlen Jørstad vant ny halvmillion i poker – finalebord i WSOP

Espen Uhlen Jørstad er et av de heteste, norske pokernavnene i øyeblikket.

Det er bare uker siden trønderen vant WPT Big Game med 5200 dollar i innkjøp i WPT World Online Championships. For den prestisje-tittelen fikk han i overkant av 200 000 dollar i premie, rundt 1,8 millioner norske kroner. Natt til mandag sikret han seg en ny, stor pengepremie og en plassering han kan skrive med uthevet skrift på CV-en: Han kom seg nemlig på et finalebord i World Series of Poker (WSOP), av mange pokerspillere holdt som den gjeveste turneringsserien som finnes.

En halv million kroner

Finaleeventyret inntraff i event 76, $400 Forty Stack NLHE, og endte med en femteplass. Det ga 58 450 dollar i premie, godt i overkant av en halv million norske kroner. Gediminas “NeverGambol” Uselis fra Litauen vant turneringen, et armbånd i gull, mer enn 211 000 dollar i cash og et innkjøp til WSOP Europe på toppen.

Norske prestasjoner i WSOP

Norge har gode dager i WSOP, som har uoffisiell status som VM i poker. Natt til søndag ble Trygve Leite den femte nordmannen i historien til å vinne en turnering i den serien, som i år er en heldigital utgave på grunn av koronaepidemien.

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy