Espen Uhlen Jørstad vant ny halvmillion i poker – finalebord i WSOP

Av | 31. august, 2020| Nyheter

Espen Uhlen Jørstad er et av de heteste, norske pokernavnene i øyeblikket.

Det er bare uker siden trønderen vant WPT Big Game med 5200 dollar i innkjøp i WPT World Online Championships. For den prestisje-tittelen fikk han i overkant av 200 000 dollar i premie, rundt 1,8 millioner norske kroner. Natt til mandag sikret han seg en ny, stor pengepremie og en plassering han kan skrive med uthevet skrift på CV-en: Han kom seg nemlig på et finalebord i World Series of Poker (WSOP), av mange pokerspillere holdt som den gjeveste turneringsserien som finnes.

En halv million kroner

Finaleeventyret inntraff i event 76, $400 Forty Stack NLHE, og endte med en femteplass. Det ga 58 450 dollar i premie, godt i overkant av en halv million norske kroner. Gediminas “NeverGambol” Uselis fra Litauen vant turneringen, et armbånd i gull, mer enn 211 000 dollar i cash og et innkjøp til WSOP Europe på toppen.

Norske prestasjoner i WSOP

Norge har gode dager i WSOP, som har uoffisiell status som VM i poker. Natt til søndag ble Trygve Leite den femte nordmannen i historien til å vinne en turnering i den serien, som i år er en heldigital utgave på grunn av koronaepidemien.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund