Robert Einar Kaggerud vant Norges andre tittel i WCOOP 2020

Av | 2. september, 2020| Nyheter

Robert Einar «Kaggis» Kaggerud var den andre nordmannen som vant en tittel i World Championship of Online Poker (WCOOP) natt til onsdag. Førstepremien er på rundt 200 000 kroner. 

Poker.no skrev tidligere på dagen om Tobias Leknes som vant sin smått imponerende fjerde tittel i WCOOP natt til onsdag. I den samme artikkelen skrev vi også om tittel nummer to som Norge vant samme natt, men vi skrev ikke mer enn at vinneren er norsk og at han heter «Kaggis». Det er sånn vi pleier å gjøre det helt til vi enten vet spilleren selv er komfortabel med at vi skriver fullt navn, eller at arrangøren har gjort det selv. Da er det «ute der» og fritt frem for alle, som i en hvilken som helst idrettskonkurranse.

Nå har vi forsikret oss om at Robert Einar Kaggerud ikke har tenkt å gå under radaren i det han vinner sin første tittel i WCOOP. Han vant en $215 PLO8-turnering med 641 deltakere og fikk en premie på 21 988 dollar, rundt 200 000 norske kroner. Seieren kommer noen få måneder etter at han vant en lignende turnering (PLO, samme innkjøp) i Spring Championship of Online Poker, en av de andre store internasjonale turneringsseriene som går hvert år.

Her er en full oversikt over alle norske som vant en tittel i SCOOP våren 2020. 

Utrolig NM-innsats

Robert Einar Kaggerud har gått dypt i flere WCOOP-turneringer tidligere og har vært et av de mest markante navnene i NM-sammenheng de siste årene. Se bare på denne merittlisten:

2017: Årets spiller i Dublin.
2018: Årets spiller i Dublin (den første i historien til å forsvare tittelen).
2018: Norsk mester i heads up i NM i Dublin.
2018: Norsk mester i main event i NM i Stokke.
2019: Norsk mester i 8-Game i NM i Stokke.

80 millioner dollar i premier

WCOOP startet den siste søndagen i august og spilles til og med 23. september. Det er 75 eventer med 225 turneringer (tre innkjøpskategorier i hvert event) og mer enn 80 millioner dollar i garanterte premiesummer i turneringsserien.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund