Mike Sexton er død

Av | 7. september, 2020| Nyheter

Mike Sexton sovnet inn i sitt hjem i Las Vegas søndag 6. september 2020, 72 år gammel.

Det skriver lokalvisen Las Vegas Review-Journal. Familien var ved hans side ta han døde. Sexton var en hengiven far til Ty Sexton og onkel til sine mange nevøer og nieser.

Sexton var kjent for de brede lag av pokerfans som kommentator i sendingene fra World Poker Tour (WPT) gjennom 15 år. Men han var også en fremragende pokerspiller som vant et gullarmbånd i WSOP i 1989 og en WPT-turnering i 2016. Han var også en av bare to som cashet i Big One for One Drop i WSOP de to første årene monsterturneringen ble spilt, i 2012 og 2013. Mike Sexton ble innlemmet i Poker Hall of Fame i 2009.

Grunnla Partypoker

Mike Sexton var på begynnelsen av 2000-tallet med på å etablere Partypoker og skal også ha vært den som ga selskapet et navn. Der tok han også initiativet til den kjente turneringsserien Partypoker Millions. Han solgte seg ut etter kort tid for 15 millioner dollar, og returnerte i 2017 som selskapets styreleder.

– Det er bare en fancy tittel for å være en god ambassadør, uttalte han senere, med det glimtet i øynene som han var så kjent for. Mike Sexton huskes også som et filantrop som tok initiativet til og deltok i mange veldedighetsarrangmenter på pokerarenaen. Han hadde et særlig stort hjerte for USAs veteraner.

Hyllet i sosiale medier

Det er kort tid siden det ble kjent at Mike Sexton var rammet av prostatakreft med spredning. Pokerpersonligheter hyllet sin venn i sosiale medier da nyheten slapp ut.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund